Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 1-0 Differdange

Trabzonspor 1-0 Differdange

Fatih
16.07.2015 - 22:53

Şota Arveladze: "Rövanş Daha Kolay Olacak"

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Ön Eleme ilk maçında Lüksemburg ekibi Differdange 03 'ü 1-0'lık skorla mağlup eden Trabzonspor 'da Teknik Direktör Şota Arveladze maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa konuşan Şota galibiyet için mutlu olduklarını belirtirken, 'Galibiyet için mutluyuz ama daha takım oturmadı. Zamanımız var. Hazırlık döneminde sayılırız. Gol yememek çok önemli. İkinci maç daha kolay olacak. Rakibi de tanıdık. Hiç 90 dakika oynamadan bu maçı bitirdiler. Seyirci çok iyi destek oldu ve kalabalıktı. Ramazan'ın son günü olmasına rağmen takımı bırakmadılar. Hepsine çok teşekkür ediyorum.' dedi.

Eksiklerinin bulunduğunu da belirten Gürcü teknik adam, şöyle devam etti: 'Eksik çok var tabii. Fiziksel, zihinsel, birçok eksik var ama gideceğiz. Transferde de ne gerekiyorsa yaparız.'

Differdange'de cezalı olan Teknik Direktör Marc Thome'un yerine maç sonu değerlendirmesi yapan yardımcı teknik adam, şöyle konuştu: 'Defansif başladık ama gole çok yakındık. Ama bir türlü golü atamadık. Bizim oyuncularımız ne kadar seri olsa şans yanımızda olmadı. 1-0 galip de dönebilirdik ama 1-0 mağlup dönüyoruz. Trabzonspor'un gücünün, büyüklüğünün farkındayız. Bu skoru evimizde gol bularak çevirmeye çalışacağız.'

Goal

Kaynak: http://www.goal.com/tr/news/449/uefa-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor 1-0 Differdange

Trabzonspor 1-0 Differdange

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda sahasında Lüksemburg'un Differdange 03 takımını konuk eden Trabzonspor karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Trabzonspor ile Differdange 03 Avni Aker'de karşı karşıya geldi. Trabzonspor etkili olmakta zorluk çektiği mücadeleyi Mehmet Ekici'nin frikikten attığı şık gol ile 1-0 kazandı.

Kapalı bir savunma anlayışı ile sahaya çıkan Lüksemburg ekibinin savunmasını açmakta güçlük çeken Trabzonspor, 32. dakikada rakip ağları havandırdı fakat gol ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı.

İlk yarının son dakikalarında ise sahneye Mehmet Ekici çıktı. Frikikten harika bir gole imza atan Mehmet Ekici takımını 1-0 öne geçirdi ve bordo mavili ekip soyunma odasına bu golün moraliyle girdi.

Maçın ikinci yarısında iki ekip de tehlikeli pozisyon üretmekte güçlük çekerken, Trabzonspor Waris ile etkili olmaya çalıştı.

Trabzonspor'un baskılı oyunu gol getirmeyince karşılaşma 1-0 sona erdi. Karşılaşmanın rövanşı 23 Temmuz'da Lüksemburg'da oynanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0