Görüş Bildir
Haberler
TV
Tozluyaka 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Tozluyaka Fragman ve Son Bölüm Özeti

Tozluyaka 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Tozluyaka Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
05.07.2022 - 19:06

FOX TV ekranlarının yeni yaz dizisi Tozluyaka 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizinin yayınlanan fragmanında; Vefa'nın hayaliyle konuşan Ali arkadaşından bir yol göstermesini bekler. Vafa'nın katilini bulmak için elinden gelen her şeyi yapmaya hazır olan Ali'nin dengeleri iyice şaşmıştır ve bir çözüm bulamaz. İşte Tozluyaka 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Tozluyaka dizisi hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla oldukça sevildi. Her hafta Pazartesi günleri saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Tozluyaka fragman ve son bölüm yaşananlar.

Tozluyaka 3. Bölüm 1. Fragmanı

Tozluyaka Son Bölümde Neler Oldu?

Tozluyaka Son Bölümde Neler Oldu?

Tozluyakalılar arkadaşlarını öldüren kişiyi bulmak için koleje girmeyi başarmıştır. Fakat Berk ve arkadaşları onları geldikleri yere gönderme konusunda kararlıdır. Ayrıca Berk ve Hazal yalanlarının ortaya çıkmasından dolayı düşünmeden hareket ederler fakat bunun bedelini de ödeyeceklerdir. Tüm dengelerin değiştiği ve doğruyla yanlışın karıştığı bu ortamda Ali ve arkadaşları iyi bir plan yapar. Plan sonucunda her şey birbirine girer. Tüm bunlar yaşanırken iki taraf arasında aşk filizlenmeye başlaması dengeleri değiştirecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın