Görüş Bildir
Haberler
Tövbeler Olsun! Kendini Bir Acayip Şekillere Sokarak Ken'e Dönüşen Tuhaf Adam: Felipe Adams!

Tövbeler Olsun! Kendini Bir Acayip Şekillere Sokarak Ken'e Dönüşen Tuhaf Adam: Felipe Adams!

R.G.
30.11.2020 - 12:30

Barbie ve Ken bebeklerini bilmeyeniniz yoktur. Hatta içinizde bunlar gibi oyuncak figürlere hayran olarak büyüyenler de vardır. İşte Felipe Adams da bu bebeklere hayranlık besleyerek büyümüş, 17 yaşında, Brezilyalı bir genç. Onun sizlerden tek farkıysa hayranlığını gerçek hayatına işlemeyip Ken'in ta kendisine dönüşmesi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Felipe Adams'ın oyuncak bebek çılgınlığı böyle başladı...

Felipe Adams'ın oyuncak bebek çılgınlığı böyle başladı...

Felipe Adams, küçüklüğünde Barbie ve Ken'in çizgi filmlerini izleyerek büyümüş. Öncelerde Barbie'ye hayranlık duyuyor, devamlı olarak karakterin çizimlerini yapıyormuş. Ancak yaşı ilerledikçe, Barbie'ye duyduğu hayranlık yavaş yavaş Barbie'nin partnerine kaymaya başlamış. Ken'e duyduğu hayranlık giderek artınca da çareyi yaratıcılığını kullanmakta bulmuş.

Ken makyajını yapmak tam dört saatini alıyor!

Ken makyajını yapmak tam dört saatini alıyor!

Zaman içerisinde makyaj konusunda gittikçe ustalaşan Felipe Adams, Ken'e benzemek için her gün tamı tamına dört saat makyaj yapıyor. Ken görünümüne kavuşmak için kat kat fondöten kullandığını ve devamında yüz hatlarını belirginleştirmek için kontur çektiğini söyleyen Felipe, makyajını rahatlıkla yapabilmek için sabahın iki buçuğunda uyandığı zamanlar olduğunu da belirtiyor!

Felipe'nin görünüşü tamamen doğal!

Felipe'nin görünüşü tamamen doğal!

Felipe Adams henüz on yedi yaşında olduğu için yasal olarak estetik ameliyatlar gibi prosedürlere başvuramıyor. Ancak yaptığı makyaj, insanları Felipe'nin estetik ameliyatlar geçirdiğine inandırmaya yetiyor. Felipe de bu tepkiye şaşırıyor. İnsanların sürekli olarak ağır operasyonlar geçirdiğini veya bir cosplayer yani kostüm performans sanatçısı olduğunu sandıklarını söylüyor. Ancak tüm görünüşünün doğal olduğunu da sıkça belirtiyor.

Hayali estetik ameliyatı olmak

Hayali estetik ameliyatı olmak

17 yaşındaki her gencin bir hayali vardır. Felipe'nin hayaliyse estetik ameliyatı olabilmek! Estetik prosedürlere karşı yoğun bir ilgi duyan Felipe; kaburgalarını aldırmak, kalça ve kaslarına dolgu yaptırmak gibi bazı uzun ve pahalı operasyonların hayalini kuruyor. Bu işlemleri yaptırınca makyaj veya egzersiz gibi dış faktörlere ihtiyaç duymadan Ken'e benzeyebileceği için heyecan duyan Felipe, ameliyat parası olan 2 milyon Brezilya Reali'ni biriktirebilmek için bulaşıkçılık, bahçıvanlık ve tamircilik gibi işlerde çalışıyor. Hayalini kurduğu şeyin tehlikeli ve zorlayıcı olduğunu bildiği için bu prosedürü kimseye tavsiye etmese de korkmadığını ve 18 yaşına girince ameliyatlara başlamak istediğini söylüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
54
26
23
5
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

moruq su barbie ile ken bebekleri almayin moruq millet kafayi yiyiyor.

Pasif Kullanıcı

Bıraksaydınız führerim iki gözüm hepinizi bebek ken'e benzetecekti zaten. Ne istediniz benim kıymetlim führerim hitlerim'den o zaman? Bıraksaydınız yapsaydı.