Görüş Bildir
Haberler
Torku Konyaspor 2-1 Medicana Sivasspor

Torku Konyaspor 2-1 Medicana Sivasspor

Spor Toto Süper Lig 22. hafta açılış maçında Torku Konyaspor, evinde Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Konyaspor puanını 37'ye çıkartırken Sivasspor 17 puanda kaldı. Konyaspor, maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kocaman: Kazandığımız İçin Son Derece Sevinçliyim

Kocaman: Kazandığımız İçin Son Derece Sevinçliyim

Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Medicana Sivasspor'un puan cetvelinin alt sıralarından kurtulma arzusuyla baskılı oynadığını ifade etti.

Medicana Sivasspor'un topu rakip yarı alana kolay getirdiğini ve kuvvetli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu vurgulayan Kocaman, şunları kaydetti:

'Maçın başında gelen gol ve bunun karşılığında Medicana Sivasspor'un hemen eşitliği sağlama tepkisi, oyunda gelgitler oluşturdu. Oyunu başladığımız gibi götüremedik. Devrenin ortalarından itibaren biraz daha toparlandık. İkinci yarı nispeten daha derli, topluyduk. Mücadeleyi rakip yarı alana doğru itmeyi başardık. Yediğimiz gol oyunun son dakikalarını biraz daha gerilimli hale getirdi. Kazanmayı başardığımız için son derece sevinçliyim. Futbolcu arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.'

Mesut Bakkal: Müsabakayı kaybettiğimiz için üzgünüz

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, her iki taraf için de iyi bir maç olduğunu dile getirdi.

Buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerine dikkati çeken Bakkal, takımda herkesin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını aktardı.

Bakkal, mücadelelerinin üstüne koyarak devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:

'Oyunu tutmaya çalışan ve coşkulu bir Medicana Sivasspor vardı. Bu şekilde devam ettiğimiz sürece, bu takım çoğu maçı kazanacaktır. Müsabakayı kaybettiğimiz için üzgünüz. Mücadelemizin karşılığını alamadık. Durmadan devam edeceğiz. Oyuncularımdan memnunum.'

Torku Konyaspor 2-1 Medicana Sivasspor

Torku Konyaspor 2-1 Medicana Sivasspor

22. haftanın açılış maçında Medicana Sivasspor’u ağırlayan Torku Konyaspor, Abdou Razack Traore ve Skubic’in golleriyle kazandı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Torku Konyaspor, mücadelenin 7. dakikasında Abdou Razack Traore’nin golüyle öne geçti. Maçın kontrolünü genellikle elinde bulunduran ev sahibi Konyaspor, ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Konyaspor’un golü vardı. Maçı kontrol eden taraf olan ev sahibi Konyaspor, 58. dakikada Nejc Skubic ile farkı ikiye çıkarttı.

Sivasspor geç açıldı. Mücadelenin 72. dakikasında Adem Koçak’ın asistini değerlendiren Burhan Eşer, farkı bire indirdi.

Bu skorun ardından Konyaspor 37 puanla 3. sıraya yerleşti. Konuk ekip Sivasspor ise 17 puanla 16. sırada kaldı.

Sivasspor’a evinde sadece bir kez yenildi

Sivasspor’a evinde sadece bir kez yenildi

Torku Konyaspor ile Medicana Sivasspor arasında lig tarihinde oynanan 16 maçta 5 kez Medicana Sivasspor, 6 kez de Torku Konyaspor galip gelirken, 5 maç berabere bitti. Oynanan 16 maçta Torku Konyaspor 16 gol, Medicana Sivasspor 14 gol kaydetti. Medicana Sivasspor deplasmanda Torku Konyaspor ile oynadığı yedi maçta sadece bir kez galip geldi. Geçen sezon rakibini 1-0 yenen M.Sivasspor daha önce oynanan 6 maçta 2 beraberlik 4 yenilgi almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Torku Konyaspor’un evinde bileği bükülmüyor

Torku Konyaspor’un evinde bileği bükülmüyor

Torku Konyaspor geçen sezon açılan Konya Büyükşehir Torku Arena’da toplam 28 lig maçına çıktı. Torku Konyaspor bu maçlarda 16 galibiyet 7 beraberlik sadece 5 yenilgi aldı. Son 17 iç saha maçında sadece Galatasaray’a kaybeden Torku Konyaspor, 11 galibiyet 5 beraberlik aldı.

Sporcope & TRT Spor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
8
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın