Görüş Bildir
Haberler
Toplu Cenaze Namazı Kıldılar, 45 Kişi Virüse Yakalandı

Toplu Cenaze Namazı Kıldılar, 45 Kişi Virüse Yakalandı

Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde 8 gün önce karantina altına alınan Taşkınpaşa köyünde toplu olarak cenaze namazı kılınması sonrası 45 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı. Ürgüp Kaymakamlığı, toplu cenaze namazı kılınmasına izin veren muhtar Emin Esentürk, muhtar azaları ve namazı kıldıran imam hakkında soruşturma başlattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ürgüp'te 900 nüfuslu Taşkınpaşa köyünde oturan D.İ. ile eşi İ.İ, geçen mart ayında Diyarbakır'da yaşayan oğullarını ziyarete gitti. Ardından evlerine dönen çift, öksürük ve yüksek ateş şikayetiyle Nevşehir Devlet Hastanesine başvurdu. Hastanede çifte yapılan Kovid-19 testi pozitif çıktı. Bunun üzerine köy, geçen 21 Nisan'da karantina altına alındı.

Toplu cenaze namazı kıldılar

Toplu cenaze namazı kıldılar

Bu sırada köyde oturan Rıza Uzun, ciğerlerinde yaşadığı sorunlar nedeniyle hayatını kaybetti. Rıza Uzun'un köyde kılınan cenaze namazına çok sayıda vatandaş katılarak, sosyal mesafe kuralına uymadı. Cenaze namazı sonrası sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde köyde yaşayan 45 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Muhtar ve imama soruşturma

Muhtar ve imama soruşturma
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ürgüp Kaymakamlığı, bunun üzerine toplu olarak cenaze namazı kılınmasına izin veren köy muhtarı Emin Esentürk, muhtar azaları ve köye dışarıdan gelerek cenaze namazını kıldıran imam hakkında soruşturma başlattı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
121
116
35
19
11
7
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sefa Döner

Bu kişilerle muhattap olmak zorunda olan asker ,polis,sağlık görevlisi ve hiçbir şeyden haberi olmayan masumlara üzülüyorum lakin bunlara üzülmüyorum.

Birisi Geldi

Aklınızın yayına sokayım sizin. Tam cenaze dansçıları müziği çalmalık içerikmiş

Pasif Kullanıcı

cahil sürüsü