Görüş Bildir
Haberler
TOKİ, Sosyal Konut Projesine Başvuranları Uyardı!

TOKİ, Sosyal Konut Projesine Başvuranları Uyardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) kura dolandırıcılığına karşı uyarıda bulundu. Yapılan açıklamada 'kurada öncelik tanıyacağız' şeklinde dolandırıcılık mesajı gönderildiği, bu mesajlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'İdaremizin ismi kullanılarak dolandırıcılık yapılıyor'

'İdaremizin ismi kullanılarak dolandırıcılık yapılıyor'

TOKİ, 250 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında 'Başvurunuzun ardından kurada öncelik sağlanacağı ve bunun için para talep edildiği' yönünde dolandırıcılık girişiminlerinin olduğunu ve bu konuda şikayetler aldıklarını açıkladı. 

Bir uyarı metni yayımlayan TOKİ, şu ifadelere yer verdi:

Son günlerde konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları Konut sahibi yapan idaremizin ismi kullanılarak sahtekarlık ve dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu tespit edilmiştir.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan 250 bin Sosyal Konut Projemiz kapsamında 'Başvurunuzun ardından kurada öncelik sağlanacağı ve bunun için para talep edildiği' yönünde dolandırıcılık girişiminde bulunulduğu şikayetleri gelmektedir.

'Savcılığa suç duyurusunda bulunulması gerekmedir'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Caner Bey

tanıdıklarım var 500 liraya öne alıyorum arkadaşlar. Dm den iletişime geçebilirsiniz. :) :) :) :) :) :)

tugrul eyuboglu

devlet kendi dolandiriyor ne olacak ti ki... erken kapatma yok 240 ay odeyecen 6 ayda bir memur zammi kadar artacak .. yersen 850 bine ev alacan yersen

SO_FAR_SO_GOOD

"Son günlerde konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları Konut sahibi yapan idaremizin ismi kullanılarak sahtekarlık ve dolandırıcılık girişiminde bu... Devamını Gör