Görüş Bildir
Haberler
TOKİ 2022 İndirim Kampanyası Ne Zaman Başlayacak? İndirim Kampanyası Şartları Nelerdir,Kimler Yararlanabilir?

TOKİ 2022 İndirim Kampanyası Ne Zaman Başlayacak? İndirim Kampanyası Şartları Nelerdir,Kimler Yararlanabilir?

Ömer ÖNDER
15.03.2022 - 16:58

Ev ve işyeri sahibi olmak isteyen binlerce vatandaşın sağlanan kolaylıklar sayesinde rahat bir şekilde ev ve iş yeri sahibi olmasını sağlayan TOKİ belirli zamanlarda indirim kampanyaları düzenliyor. Bu kampanyalardan yararlanmak isteyen vatandaşlar TOKİ'nin düzenleyeceği indirim kampanyalarını yakından takip ediyor. Toplamda %22'ye varan indirimler TOKİ'nin belirttiği şartları sağlayan vatandaşlara tanınacak. Peki TOKİ 2022 indirim kampanyası ne zaman yapılacak? TOKİ 2022 indirim kampanyası şartları nelerdir, kimler indirim kampanyasından yararlanabilir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TOKİ her yıl düzenlediği indirim kampanyası bu yılda devam ediyor. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen binlerce vatandaş indirim kampanyasının tarihlerini yakından takip etmeye başladı. TOKİ indirim kampayası ne zaman başlayacak? İndirim kampanyasından kimler yararlanabilecek? gibi sorular vatandaşların gündeminde. İşte TOKİ indirim kampanyası detayları...

TOKİ 2022 İndirim Kampanyası Ne Zaman Başlayacak?

TOKİ 2022 İndirim Kampanyası Ne Zaman Başlayacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), tarafından yapılan açıklamalara göre borçlarını erken kapatan ve tapusunu almak isteyen konut ve işyeri alıcıları için her yıl düzenlenen indirim kampanyası bu yıl 22 Mart tarihinde başlayacak ve kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar 19 Nisan tarihine kadar başvuruda bulunabilecekler. TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için yüzde 22 oranında indirip yapacak. Ayrıca arsa alıcılarına ise yüzde 10 oranında indirim uygulanacak.

TOKİ 2022 İndirim Kampanyası Şartları

TOKİ 2022 İndirim Kampanyası Şartları

TOKİ 2022 indirim kampanyasına ilişkin TOKİ’den yapılan yazılı açıklamada , “Yüzde 22 indirim kampanyasından bütün borç bakiyesini kapatamayacak vatandaşlar da yararlanabilecek. Borcun tamamını kapatamayacak vatandaşlar borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yaptıkları peşin ödemelerde yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanabilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları 22 Mart -19 Nisan 2022 tarihleri arasından ilgili bankaya başvuruda bulunabilecek. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak” bilgilerine yer verildi.

TOKİ 2022 İndirim Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

TOKİ 2022 İndirim Kampanyasından Kimler Yararlanabilir?

TOKİ indirim kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibari ile TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, taksit ve geriye dönük herhangi bir borcunun olmaması gerekmektedir. Düzenlenen kampanyadan TOKİ tarafından satışları 2020 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri en geç 2020 yılı sonu itibarıyla başlamış olan konut ve iş yeri alıcıları yararlanabilir.

TOKİ 2022 İNDİRİM KAMPANYASI BİLGİ ADRESİ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın