Görüş Bildir
Haberler
Timur Soykan: 'Sinan Ateş Paylaşımları Yapan Kişinin Evi Kurşunlandı'

Timur Soykan: 'Sinan Ateş Paylaşımları Yapan Kişinin Evi Kurşunlandı'

Emre Ordu
04.02.2023 - 12:47 Son Güncelleme: 04.02.2023 - 13:55

Gazeteci Timur Soykan, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapan bir hesabı yönettiği iddia edilen Hacı Cesur isimli şahsın evinin kurşunlandığını aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir apartmandan çıktığı sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. 

Başından yaralanan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Başlatılan soruşturma kapsamında aralarında MHP ve Ülkü Ocakları bağlantılı kişilerin de olduğu 18 kişi tutuklanmıştı.

Twitter'da Hacı Cesur isimli bir kişi, evine yönelik silahlı saldırı gerçekleştirildiğini belirterek olayla ilgili video görüntüleri paylaştı. İki kişinin önce evine gelip keşif yapıp kapıyı çaldığını belirten Cesur, daha sonra saldırganların 8 el ateş açtığını kaydetti.

İşte o görüntüler 📹

Gazeteci Timur Soykan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu saldırının Sinan Ateş cinayetiyle bağlantılı olduğunu aktardı. Cesur'un paylaşımını alıntılayan Soykan, 'Sinan Ateş cinayetinden sonra saldırılar devam ediyor. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımlar yapan bir hesabı yönettiği iddiasından sonra Hacı Cesur'un evi kurşunlanıyor. Ama çıt çıkmıyor. Yeni cinayetler mi bekleniyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
15
7
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren

Terör yuvası mhp ve hdp kapatılmalıdır

Bozkurt

Her şeyin bu kadar göstere göstere yapılması için iki ihtimal olabilir. Ya otokrasi kurduğu diktaya çok güveniyor ya da battı balık yan gider hesabı takılıyor.

ömer

Ölünce bile bişey yapmayanlar 3-5 kurşun için mi bişey yapacaklar ?