Görüş Bildir
Haberler
Time to Duel! Kartlarla Düello Yapma Prensibine Dayanan 9 Oyun!

Time to Duel! Kartlarla Düello Yapma Prensibine Dayanan 9 Oyun!

cihan taştan
06.11.2022 - 17:36 Son Güncelleme: 17.10.2022 - 22:35

Dijital platformlarda oynayabildiğiniz kart oyunlarının heyecanı bambaşka! Düello prensibiyle oynanan en keyifli, fantastik ve sürükleyici oyunları sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yu-Gi-Oh!

1. Yu-Gi-Oh!

Konami'nin başarılı oyunları arasında gösterilen ve kart düellosu mantığıyla oynanan Yu-Gi-Oh serisi, ilk sürümünden bu yana gamer'ların favorileri arasında yer alıyor. Milyonlarca indirme alarak birçok rekora imza atan ve kart oyunları arasında öne çıkan oyun, son çıkan ''Yu-Gi-Oh! Master Duel'' ile gamer'ların beğenisini kazandı.

2. Heartstone

2. Heartstone

Blizzard Entertainment tarafından geliştirilen ve ücretsiz oynanılabilen efsane oyunlardan biri olan Hearstone, Heros of Warcraft'ın nostaljik havasına sahip. Birçok farklı 'Hero' ve güç kartı bulunan oyunda başarılı olmak için en iyi stratejiyi geliştirmeniz gerekiyor!

3. Pokemon TCG Online

3. Pokemon TCG Online

Pokemon GO hayranlarının kaçırmaması gereken oyunların başında gelen Pokemon TCG Online, kart mantığıyla ilerleyen düello oyunları arasında öne çıkıyor. Pokemon kartları, enerji kartları ve güç kartlarıyla Pokemon yetiştiriciliğinin rekabet ve macera dolu alanına giriş yapmaya hazır mısınız?

4. Urban Rivals

4. Urban Rivals

Çok oyunculu düello oyunlarından biri olan Urban Rivals, birbirinden farklı yeteneklere sahip 2000'den fazla karakter barındırıyor. Bir çeşit sanal ticaret kart oyunu olan Urban Rivals, yetenek kadar stratejiye de önem vermeniz gereken, oldukça sürükleyici bir oyun!

5. The Red Dragon Inn

5. The Red Dragon Inn

Eğer epik bir maceranın, fantastik bir dünyanın kahramanı olmak istiyorsanız bu oyun tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Shadowverse

6. Shadowverse

Japonya'da hala en çok sevilen oyunlardan biri olan Shadowverse, ücretsiz oynanabilen düello oyunları arasında yer alıyor. Bu oyunu bu kadar popüler yapan şeyler ise başarılı müzikleri ve seslendirme, eşsiz bir kurgu ve elbette geniş karakter portföyü!

7. Slay The Spire

7. Slay The Spire

İlk olarak 2017 yılında Steam üzerinden yayınlanan oyunda 4 ana karakter seçebiliyorsunuz. Çeşitli elementleri toplayarak yaptığınız kombinasyonlarla oyunun tadını sonuna kadar çıkarabilirsiniz.

8. Gwent: The Witcher Card Game

8. Gwent: The Witcher Card Game

Ücretsiz oynanabilen kart ve strateji oyunlarından biri olan Gwent: The Withcer Card Game, ilk olarak 2018'de PlayStation, Windows ve Xbox One platformları için yayınlandı. 2019 yılında ise iOS ve Android versiyonları piyasa sürüldü. Oyunun tek kişilik hikaye modu olan Gwent: Thronebraker da fantastik dünyanın kapılarını açmayı başarıyor.

9. Magic: The Gathering

9. Magic: The Gathering

İlk olarak 1993 yılında geliştirilen strateji oyunu Magic: The Gathering, gezegenler arası yolculuk yapan bir büyücünün hikayesini konu alıyor. İki veya daha fazla oyuncuyla oynanan oyunda Planeswalkers dünyasının derinlerine dalmanız mümkün!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın