Görüş Bildir
Haberler
TikTok’un Son Trendi! Herkes Tarafından Merak Konusu Olan Vanilya Kız Estetiği Nedir?

etiket TikTok’un Son Trendi! Herkes Tarafından Merak Konusu Olan Vanilya Kız Estetiği Nedir?

Vanilya kız estetiğini duydunuz mu? Son zamanlarda TikTok'u yıkıp geçen vanilya kız estetiğini bu içerikte derinlemesine konuşuyoruz! Temiz, derli toplu görüntüsüyle göze hitap eden, minimalizm esintileri taşıyan vanilya kız estetiği nedir? İçeriğimizde vanilya kız estetiğini yakalamak için ihtiyaç duyabileceğiniz ürünleri de bulabilirsiniz.

Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.

Bu içerik 15.02.2023 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TikTok’da estetikler çok meşhur…

TikTok’da estetikler çok meşhur…

TikTok’ta, belli kesimlerin giyim kuşam ve hayat tercihleri

estetik olarak adlandırılıyor. Mesela, doğa hayatı ve çiftlik hayatı yaşayan

kızlar, bunu “cottagecore estetiği” olarak adlandırıyor. Bir başka örnek,

Hailey Bieber tarzında sade, spor ve şık giyinen, az makyaj yapan kızlar da “temiz kız estetiği” kategorisinde. Biz içeriğimizde, sade, nötral renklerde giyinen kızların abartısız hayat tarzı olarak adlandırılan vanilya kız estetiğinden bahsedeceğiz.

Peki nedir bu vanilya kız estetiği?

Peki nedir bu vanilya kız estetiği?

TikTok’ta güzel ve sade bir hayat tarzı oluşuyla hem sevilen hem de zaman zaman eleştirilen vanilya kız estetiği, sakin yaşam tarzını benimsemiş, kendi halinde takılan kızlara atfediliyor.

Vanilya kız olmanın birinci kuralı: doğal görünmek ve hiçbir şeyi abartmamak!

Vanilya kız olmanın birinci kuralı: doğal görünmek ve hiçbir şeyi abartmamak!

Abartısız, aşırıya kaçmadan, genellikle açık renklerde ve nötral tonlarda giyinen vanilya kızları, makyaj konusunda da doğallığını sürdürüyor.

Çabasız güzelliği oldukça güzel yaşıyor vanilya kızlar.

Çabasız güzelliği oldukça güzel yaşıyor vanilya kızlar.

Eforsuz güzelliğin her şeyden daha ön plana çıktığı vanilya kızlar, açık renk giyimleri, tatlı yumuşak parfümleri, yumuşak içimli iç ısıtan kahveleri ile oldukça sevimli bir estetik yakalıyorlar.

Gözünüzde vanilya kızları canlandırabiliyor musunuz?

Gözünüzde vanilya kızları canlandırabiliyor musunuz?

Aslında temiz kız estetiğine benzese de temiz kız estetiği ile vanilya kız estetiğinin ayrıldığı birkaç nokta var. Temiz kız estetiğinde spor giyimi çok sık görüyoruz. Aynı zamanda temiz kız estetiğine pastel tonlar hakim. Vanilya kız estetiği, genellikle şık ve nötral tonlarda giyimle bağdaştırılmış. Vanilya kızlar, açık kahverengi, bej ve krem renklerini sıklıkla tercih ediyorlar. Küçük halka küpeleri de sık sık vanilya kız estetiğinde görüyoruz. Açık renkli kısa Ugg botlar da vanilya kız kombinlerinde sıklıkla gördüğümüz parçalardan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Siz de vanilya kız olmak istiyorsanız…

Siz de vanilya kız olmak istiyorsanız…

Vanilya kız estetiğinde neler olduğunu öğrendiğinize göre uygun kozmetik ve moda ürünlerini artık kendiniz seçebilirsiniz

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın