Görüş Bildir
Haberler
THY'den Yolculara Uyarı: İç Hatlar ve Dış Hatlarda Toplamda 49 Uçuş İptal Edildi!

THY'den Yolculara Uyarı: İç Hatlar ve Dış Hatlarda Toplamda 49 Uçuş İptal Edildi!

Müge Kakşi
21.01.2022 - 19:39

İstanbul'da günlerdir beklenen kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Dün İstanbul Valisi açıklama yaparak İstanbul'da yarıyıl tatilini erkene çektiğini söylemişti. İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle pek çok önlem alındı. Akşam saatlerinde başlayan kar yağışı trafiği de olumsuz etkiledi. En son Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yolculara yarınki uçuşların iptal edilebileceği yönünde uyarı gelirken bir uyarı da Türk Hava Yolları'ndan geldi. Peki uçuşlar iptal mi? THY uçuşları iptal mi edildi? Hangi uçuşlar iptal edildi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

THY'den Uyarı

THY'den Uyarı

Son dakika haberi: Türk Hava Yolları(THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul'da bu geceden itibaren etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle bazı uçuşların tedbir amaçlı iptal edildiğini duyurdu.

Yahya Üstün sosyal paylaşım sitesi Twitter hebasından yaptığı açıklamada 'İstanbul'da etkisini artırması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı uçuşlarımız tedbir amaçlı iptal edilmektedir. Değerli misafirlerimizin seyahatleri öncesinde uçuşlarının durumunu kontrol etmelerini öneriyoruz.' ifadelerini kullandı.

49 Uçuş İptal Edildi

49 Uçuş İptal Edildi

Öte yandan THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan iniş ve kalkış yapılması planlanan 49 uçuş iptal edildi. Bunlardan Milano, Köln, Ercan ve Basel olmak üzere karşılıklı 8 uçuş, iç hatlarda ise 41 uçuş iptal edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın