Görüş Bildir
Haberler
THY Avrupa Ligi'nin MVP'si De Colo, Vesely En İyi 5'te

THY Avrupa Ligi'nin MVP'si De Colo, Vesely En İyi 5'te

Enver K.
12.05.2016 - 16:44

THY Avrupa Ligi'nde 2015-2016 sezonunun en değerli oyuncusu (MVP) CSKA Moskova'nın Franzsız yıldızı Nando de Colo oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berlin'de yarın başlayacak dörtlü final öncesi Alexanderplatz Meydanı'nda düzenlenen etkinlikte sezonun MVP'si açıklandı.

De Colo ödülünü Yunanistan'ın efsane oyuncusu Theo Papaloukas'ın elinden aldı.

Dörtlü finalde yer alacak CSKA Moskova'nın başarısında büyük pay sahibi olan Fransız oyuncu, Avrupa Ligi'nin istatistiklerinde de bu sezon zirvedeydi.

Avrupa Ligi'nde bu sezonun en iyi ilk 5'inde de yer alan yıldız isim, 18.9 sayı ortalamasıyla ligin en skorer ismi oldu. De Colo'ya 'Alphonso Ford Sayı Kralı Ödülü' de takdim edildi.

Toplam 24 puanla verimlilik puanında da birinci sırada yer alan De Colo, çok mutlu olduğunu belirterek, 'Bu ödülü almak, en iyiler arasında olmak çok güzel bir şey. Henüz işimiz bitmedi. Önümüzde odaklanmamız gereken iki maç var. Burada olmak çok önemli. Elimden gelen her şeyi verdim. Bireysel ödül önemli ama benim için takımın başarısı daha da önemli.' ifadelerini kullandı.

En iyiler ödüllerini aldı

En iyiler ödüllerini aldı

Daha önce açıklanan Avrupa Ligi'nde bu sezonun 'en'leri, ödüllerini Avrupa basketbolunun efsanelerinin elinden aldı.

Sezonun en iyi ilk 5'inde De Colo, Milos Teodosic (CSKA Moskova), Malcolm Delanye (Lokomotiv Kuban), Jan Vesely (Fenerbahçe), Ioannis Bourousis (Laboral Kutxa) yer aldı. Bu isimlere ödüllerini Avrupa Ligi'nin efsane oyuncuları İbrahim Kutluay ve Nikola Vujcic verdi.

Avrupa Ligi'nin en iyi ikinci 5'ine ise Quincy Miller (Kızılyıldız Telekom), Anthony Randholp (Lokomotiv Kuba), Luigi Datome, Ekpe Udoh (Fenerbahçe), Gustavo Ayon (Real Madrid) seçildi.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın