Görüş Bildir
Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de NPC'leri Bir Adım Öteye Taşıyacak 10 Mod

The Elder Scrolls V: Skyrim'de NPC'leri Bir Adım Öteye Taşıyacak 10 Mod

Çıkışının üzerinden yıllar geçse de eskimek şöyle dursun, modlarla daha da farklı bir hale bürünen The Elder Scrolls V: Skyrim'in NPC'lerinden sıkılanlara müjde. İşte Skyrim'de NPC'leri bir adım daha öteye taşımanıza olanak sağlayacak en iyi 10 mod.

Kaynak: https://gamerant.com/best-skyrim-npc-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. No NPC Greetings

1. No NPC Greetings

Skyrim öyle bir oyun ki içine bir kez girdiğinizde kendinizi yüzlerce saat oynamış olarak bulabilirsiniz. Bu uzun süre içerisinde de haliyle bazı şeyler de giderek monotonlaşıyor, buna NPC'lerin sizi selamlama şekilleri de dahil. Bu mod sayesinde artık neredeyse robotik birer sesmiş gibi gelen NPC selamlamalarını kaldırabilir ya da onların yeni şeyler söylemelerini sağlayabilirsiniz.

2. RS Children Overhaul

2. RS Children Overhaul

Oyunda bütün bir kıta birbiriyle akrabaymışçasına karbon kopya çocuklar görmekten sıkılan bir oyuncuysanız bu mod sizin sorunlarınızın çözümü olacak. Skyrim'in birbirinin kopyası çocuklarını alıp onlara farklı görünüm ve kişilikler sunan bu mod ile oyunu daha gerçekçi kılabilirsiniz.

3. Organized Bandits In Skyrim

3. Organized Bandits In Skyrim

Tıpkı çocuklar gibi Skyrim haydutlarının da birbirlerinden pek farkları olduğu söylenemez. Oyunda en sık karşılaştığımız düşman grubu olduklarını göz önünde bulunduracak olursak onlara da biraz farklılık ve benzersiz özellikler katmak hiç de fena bir fikir değil. Haydutları çeteler halinde düzenleyen ve çete hiyerarşisi kuran bu mod ile her çete kendi güçlü ve zayıf yanlarına da kavuşuyor.

4. Immersive Patrols

4. Immersive Patrols

Skyrim'in insanı alıp götüren bir dünyası olsa da oyunda biraz vakit geçirdikten sonra iç savaşın kucağındaki ve ejderha tehdidiyle karşı karşıya bir toprak parçası için fazla sakin olduğunu anlayabilirsiniz. Bu mod ile birlikte Stormcloak ve Imperial askeri devriyeleri kendi bölgelerinde devriye gezmeye ve asayişi sağlamaya başlıyorlar. Bu da oyun atmosferine ciddi manada olumlu bir katkı yapıyor.

5. Interesting NPCs

5. Interesting NPCs

10 koca yılı deviren Skyrim'de artık neredeyse tüm NPC'leri tanıyoruz. Öyleyse oyuna taze bir soluk getirmek için yapılması gereken şey elbette ki yenilerini eklemek! Bu mod oyuna 250'den fazla yeni NPC, 25'ten fazla yeni takipçi ve 15'in üzerinde evlenilebilir NPC ekliyor. Bu mod daha ne yapsın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diversity – A Character Overhaul

6. Diversity – A Character Overhaul

Oyunu ne kadar seversek sevelim karakterlerin çirkin göründükleri kabul etmemiz gereken bir gerçek. Bu mod ile birlikte çevremizde NPC'ler oyunun genel tarzından uzaklaşmadan daha hoş görünüyorlar. Basit ancak göze hitap eden faydalı bir mod.

7. Populated Cities, Towns & Villages

7. Populated Cities, Towns & Villages

Skyrim'in odun NPC'lerinden sıkılanları böyle alalım. Tek düze ve neredeyse duygusuz robotlar gibi hareket eden NPC'ler bu mod ile birlikte biraz ruh kazanıyorlar ve kendilerini gündelik işlerine veriyorlar. Yerleşim yerlerini de daha bir canlı hale getiren bu modla NPC'ler tapınakta dua ediyorlar, biraz kafa dağıtmak için tavernaya gidiyorlar ve kendi günlük rutinlerini oluşturuyorlar.

8. Populated Lands, Roads & Paths

8. Populated Lands, Roads & Paths

Bir üstteki modun yapımcısının ellerinden çıkmış olan bu mod ile şehirlerden çıkıp vahşi doğaya adım atıyoruz. Populated Lands, Roads & Paths modu ile oyunun yerleşimler dışında kalan bölgeleri biraz daha canlanıyor. Yollarda ticaret kervanları, yeni NPC'ler, seyyahlar ve yeni tehlikeler beliriyor. Size de bu yeni dünyayı keşfetmek kalıyor.

9. Travellers Of Skyrim

9. Travellers Of Skyrim

Yine vahşi doğaya yeni bir soluk getirmeyi misyon edinmiş bir mod var karşımızda. Bu mod oyuna 50 yeni NPC ekliyor ve bunlar Skyirm'i karış karış geziyorlar. Simyacı, paralı asker, büyücü gibi pek çok farklı misyona sahip bu NPC'lerin tamamı ile etkileşime girip hikayenizi daha da keyiflendirebilirsiniz.

10. Diverse Skyrim

10. Diverse Skyrim

Skyrim'in tekdüze NPC'lerine çare olacak son modumuz ise Diverse Skyrim. NPC'lere ırksal bir çeşitlilik sunan mod ile daha fazla ırkı bir arada görebiliyoruz. Örneğin tüm kıta halklarını bir araya getirmek isteyen Imperial'ların lejyonlarında artık çok daha fazla Ork, Dark Elf ve Wood Elf görebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
4
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın