Görüş Bildir
Haberler
TGRT, İktidarı Eleştiren Ekrem Açıkel ile Yollarını Ayırdı

TGRT, İktidarı Eleştiren Ekrem Açıkel ile Yollarını Ayırdı

İktidara yakınlığıyla bilinen TGRT'de ekonomi politikalarına yönelik eleştiriler getiren haber spikeri Ekrem Açıkel, kanalla yollarını ayırdığını duyurdu. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TGRT Haber Ana Haber sunucusu Ekrem Açıkel, kanal ile yollarının ayrıldığını açıkladı. İktidarın ekonomi politikalarına yönelik eleştirileriyle dikkat çeken Açıkel, ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Açıkel ayrılık gerekçesini 'dönemsel yorgunluk' olarak açıkladı. Açıkel'in açıklaması şöyle:

“Değerli dostlarım, beni yalnız bırakmayan can kardeşlerim, canım Türkiyem. Benden duymanızı isterim. Aksi size saygısızlık olurdu. Dönemsel yorgunluk sebebiyle dinlenmem gerekti. Bu akşamla birlikte bir süre TGRT Ana Haber bülteninde olamayacağım. Twitter’dan yazar çizerim.'

Ekrem Açıkel dünkü yayında EYT düzenlemesini eleştirmişti 📹

Ekrem Açıkel’in paylaşımını alıntılayan gazeteci İsmail Saymaz, Açıkel’in eleştirel sunumu nedeniyle seçim döneminde ekrandan çekildiğini yazdı. Saymaz paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“TGRT’de ana haberleri sunan Ekrem Açıkel, bu görevinden ayrılmak zorunda bırakıldı. Başarısızlıktan mı? Tam aksine… Ekrem, eleştirel sunumuyla TGRT ana haberleri izlenir kılmıştı. Bu yüzden seçim döneminde ekrandan çekiliyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Seyhan Avşar da Ekrem Açıkel'in iktidara yönelik eleştirileri nedeniyle görevden alındığını belirtti. Avşar, paylaşımında şunları kaydetti:

'Ekrem Açıkel’in kanal yönetimine rağmen dik durması, eleştirileri, en önemlisi gazetecilik yapıyor olması TGRT Haberi izlenir kılıyordu. Seçime sayılı günler kala susması istendi ve ekrandan alındı.'Twitter’dan yazar çizerim' demiş. O zaman biz de daha çok beğenir, paylaşırız.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
21
17
9
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eren

halk tv alsın

Aybüke Çetin

Üzüldüm. Çok severek izliyordum kendisini. Umarım hemen yeni bir kanal ile anlaşır ve izlemeye devam ederim

Ekrem’in yeri Halk, Fox gibi kanallardır. Madem TGRT iktidara yakın, o zaman Ekrem’in orda işi yok