Görüş Bildir
Haberler
Testi Gördüğünde Saatin Kaç Olduğunu Söyle Şu An Aklından Kimin Geçtiğini Söyleyelim!

etiket Testi Gördüğünde Saatin Kaç Olduğunu Söyle Şu An Aklından Kimin Geçtiğini Söyleyelim!

Dakikasına ihtiyacımız yok! Örneğin saat 16:32 ise sen 16'yı işaretle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Sevgilin / Eşin"

"Sevgilin / Eşin"

Sen çok duygusal ve sadık bir insansın. Bu yüzden de sevdiğin insana kutsal bir bağ ile bağlanıyorsun. Durum bu olunca sonucun böyle çıkması şaşırtıcı bir durum olmasa gerek. Siz birbirinizi çok iyi anlıyor ve kesinlikle bir elmanın iki yarısı misali tamamlıyorsunuz. Birbirinizin gözlerinin içine bakıyorsunuz resmen. Bu devirde böyle bir aşka sahip olunca da hayatının en önemli insanı o oluyor elbette.

"Kardeşin"

"Kardeşin"

Ne yaşadıysanız birlikte yaşadınız. Dertleriniz aynı oldu, sevinçleriniz aynı oldu. Hiçbir zaman bırakmadınız birbirinizi. Elbette her kardeş gibi siz de kavgalar ettiğiniz, birbirinizle uğraştınız. Ama bunların hiçbiri birbirinizi sevmediğinizden değil, aksine çok sevdiğinizden. Ayrıca çok iyi biliyorsunuz ki eğer birinizden birine bir şey olsun, ilk hesap soracak, koşup yardım edecek kişi siz olacaksınız.

"En yakın arkadaşın"

"En yakın arkadaşın"

Senin için en büyük zenginlik arkadaşlıktır her zaman. Senin en yakın arkadaşın da senin hayatında seni her durumda anlayan, dinleyen, asla yargılamayan tek insan. Bu yüzden şu an yakın arkadaşının aklından geçmesi şaşırtıcı değil. Bazen sana kızsa da sen bilirsin ki o bunları hep seni düşündüğü için yapıyor. Dahası böyle bir devirde bu kadar güzel bir arkadaşlık yaşamak kolay iş değil. O yüzden elinizdekinin değerini biliyor ve ona göre yaşıyorsunuz siz.

"Büyükannen / Büyükbaban"

"Büyükannen / Büyükbaban"

Sen geleneklerine bağlı ve aile bağlarına çok değer veren bir insansın. Bu yüzden de çevrende çoğu zaman eski kafalı olarak nitelendiriliyorsun. Sen bugüne kadar ne öğrendiysen onlardan öğrendin. Hayatındaki en önemli nasihatleri, dersleri hep onlardan aldın. Dahası seni her durumda koruyan insan da hep onlar oldu, annen babanla kavga ettiğin zaman bile. Bu yüzden de sendeki yerleri çok ama çok ayrı.

"Baban"

"Baban"

Çocuklar için babaları her zaman çok ayrı olmuştur; kızlar için koruyucu kahraman, erkekler için de örnek alınan kahraman olmuştur babalar hep. Senin için de böyle. Baban senin gözünde her şeyi yapmaya gücü olan, asla yıkılmayan biri. Onu hiçbir zaman yıkılmış görmedin; yıkılmış olsa bile sana bunu göstermedi asla. Çünkü babalar böyledir, bulunduğu durum ne kadar zor olursa olsun sana asla bunu hissettirmez. Seni hep korur, üzülmene asla izin vermez.

"Annen"

"Annen"

Seni karnında taşımaya başladığı andan itibaren seni sonsuz ve koşulsuz bir sevgiyle sevdi annen. Sen hiç üzülme, hep mutlu ol diye canını dişine takarak uğraştı. Yemedi yedirdi, içmedi içirdi sana. Elinde olmasa bile bir şekilde ne yaptı ne etti mutlu etti seni. Adeta bir melek gibi kanatlarının altından hiç ayırmadan korudu seni hep. Bu yüzden de annen senin için bu dünyada herkesten çok farklı. Senin için annen kanatsız bir melek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
332
99
83
43
41
29
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kurpagiri Banzarşi

çok güzel testmiş bir daha olmasın

Ördekkaç

ilk defa doğru çıktı, kardeşim mutfakta çay mı ne yapıyor neyse çağırayım da şarjımı getirsin ehehehe (Yaptığım en saçma yorum olacak büyük ihtimalle okumada... Devamını Gör

Sena Köse

Sevgilin/eşin...Ama ikiside yok