Görüş Bildir
Haberler
Tesla, Daha Etkili Arabalar İçin Google Glass Kullanıyor

Tesla, Daha Etkili Arabalar İçin Google Glass Kullanıyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Google Glass, şimdiye kadar sıradan insanların sıradan işler yapmasında kullanılıyordu. Ancak şimdi, verimliliği arttırmak ve kârı arttırmak gibi daha sıkıcı görevler için de kullanılabileceğinden söz ediliyor.

Electrek’in bir raporu, Tesla’nın Fremont fabrikasında yeni Enterprise Edition kulaklıklarının kullanıldığını iddia ediyor. Raporda ayrıca fabrikadaki işçilerin Google Glass kullandığına dair iddialar da mevcut. Bu iddiayı destekleyen verilerden birisi de, Tesla’nın akıllı gözlükler için bir yazılım geliştiricisi olan APX Labs’ın ana müşteri listesinde olması.

Google Glass, günlük müşteriyi çekmede yaşadığı ilk başarısızlığından sonra, yeni versiyon olan Enterprise Edition ile şirketin potansiyel faydalarını iki katına çıkardı. Ancak sadece Tesla gibi gerçek şirketlerin Glass deneyimini başlatmaları, konseptin en iyi halini aldığını göstermiyor. Enterprise Edition, sınırlı özellikler, düşük pil ömrü ve buna benzer diğer sorunları halletmedikçe başarısızlıktan kurtulamayacağı ortada.

Kaynak: http://gizmodo.com/report-tesla-is-us...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın