Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat Yeni Bölüm Fragman: Teşkilat Dizisinde Squid Game Göndermesi

Teşkilat Yeni Bölüm Fragman: Teşkilat Dizisinde Squid Game Göndermesi

TRT 1 ekranlarının sevilen Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen  dizisi Teşkilat'ın ekran başındakileri gözyaşına boğan 22.  bölümü sonrasında 23. bölümünün 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda Netflix tarihine damga vuran 'Squid Game' göndermesi de izleyici de dikkat çekti. Fragmanda; Zehra ve Serdar kılık değiştiriyor ve kendilerini insanların piyon olarak kullanıldığı ve öldürüldüğü bir satranç oyunun içinde buluyorlar. İşte o sahneler ve Teşkilat'ın 23. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Teşkilat, son bölümüyle izleyicisini gözyaşlarına boğsa da yeni bölümüyle heyecan ve aksiyon dolu bir bölümle izleyicisini ekran başına kilitleyeceğe benziyor.

Teşkilat'ın yayınlanan 23. bölüm fragmanında Netflix'in dillere adeta pelesenk olan 'Squid Game' göndermesiyle şu şekilde kullanılmış:

Kılık değiştiren Zehra ve Serdar, Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu örgütlenmenin için sızar Özel partide ise insanlar piyon olarak kullanılarak satranç oynanır. Yenilen piyon ise vahşi şekilde öldürülür.

Teşkilat, 20 Kasım Pazar günü saat 20:00'da TRT1 ekranlarında yayınlanacak. Kılık değiştirerek tanınmaz hâle gelen Serdar ve Zehra'nın yeni hedefinin ne olacağıysa merak konusu...

Teşkilat 23. Bölüm Fragmanı

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın