Görüş Bildir
Haberler
Teşkilat 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Teşkilat 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
25.10.2021 - 19:39

Teşkilat dizisi 18. Bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların sevilen dizilerinden Teşkilat, TRT1'in en beğenilen yapımları arasında yer alıyor.  Konusu ile beğeni toplayan dizinin yeni sezonu dizinin seyircisi tarafından merakla bekleniyordu. Dizi ayrıca yeni oyuncu transferleri ile de çok konuşulmuştu. İşte Teşkilat 20. Bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı kahramanlar vardır; devlet onlarla yaşar, isimleri tarihe gömülür… 

Ölmeden önce ölenlerin hikayesi Teşkilat,  ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken zorlu bir görevi kabul ederek, kelimenin tam anlamıyla “yer altına” inen yedi vatan sevdalısının mücadelesini, fedakarlıklarını, adanmışlıklarını ekrana getirecek.

Teşkilat her pazar TRT 1'de!

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Teşkilat Son Bölüm Özeti

Zehra, Mete Başkan sayesinde kurtulur. Serdar’ın kayıp 1.5 ayında yaşananların gizemini çözmek isteyen Zehra bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır. Ceren ve Yıldırım’ın buluşması Serdar’ı başka bir yola sürüklerken parçalar yavaş yavaş yerine oturmaya başlar. 

Mete Başkan’ın dönüşüyle büyük bir sevinç yaşayan ekibi önemli ve zorlu bir görev beklemektedir. Gemi saldırısından sorumlu olan Ariel’in peşine düşen ekip, Suriye’de büyük bir sürprizle karşılaşır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın