Görüş Bildir
Haberler
Tercih Ettiğin Dondurmaya Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Tercih Ettiğin Dondurmaya Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Cemal Saffet
24.07.2017 - 19:21

Dondurmalardan birini seç, seni sana anlatalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seçeneklerdeki dondurmalardan hangisini seçersin?

Oldukça sakin ve soğukkanlı bir yapın var.

Seçtiğin dondurmaya göre sakin ve soğukkanlı bir karakterin olduğunu söyleyebiliriz. Karşılaştığın olaylar karşısında sakince düşünüp en doğru kararı veriyorsun. Çevrendeki insanlar panik olduğunda onları sakinleştirip doğru yolu gösteriyorsun.

Çekingen bir yapıya sahipsin.

Dondurma tercihine göre çekingen biri olduğunu söyleyebiliriz. Hislerini gösterme konusunda ayağın hep frende. İnsanların neler düşüneceğini hesaba katmadan yapamıyorsun. Bir olay yaşanırken aklından geçenleri pat diye söyleyemiyorsun. Üzerindeki bu çekingenlik sana tatlı bir hava katıyor.

Tam bir özgür ruhsun!

Dondurma zevkine göre sen tam bir özgür ruhsun! Kurallardan, bir şeylere bağlı olmaktan hoşlanmıyorsun. Herkesin kabul ettiklerini sorguluyor, tam anlamıyla özgür olabileceğin günün hayalini kuruyorsun. Umuyoruz aradığın özgürlük sana mutluluk getirir!

Lider sensin!

Dondurma tercihine göre senin doğuştan bir lider olduğuna eminim! İletişim yeteneklerin ve stratejik düşünce yapınla liderlik senin için çocuk oyuncağı. Üstelik insanlara yol göstermeyi de seviyorsun. Sorumluluk almaktan çekinme ve içindeki lideri keşfet!

Ortamları ısıtan bir sıcakkanlılığa sahipsin!

Seçtiğin dondurmaya göre senin kesinlikle sıcakkanlı bir yapın var. İnsanların birbirine karşı soğuk, uzak, ön yargılı tavırları seni rahatsız ediyor. Samimiyete önem veriyor, bu özelliğinin hayatını kolaylaştırdığını düşünüyorsun. Sadece seni değil tüm çevreni olumlu etkileyen bu özelliğin çok tatlı!

Düzenlisin!

Dondurma tercihine göre düzene, tertipe çok önem verdiğini söyleyebiliriz. Sana ait olan her şey, bulunduğun her ortam düzenli olmalı. Planlar yapan ve onlara bağlı kalan birisin. Düzensizlik sana huzursuzluk getiriyor. Bu özelliğinin başarın üzerindeki etkisi ise tartışmasız çok yüksek!

Pozitif bakış açısına sahipsin!

Dondurma tercihinden anladığımız kadarıyla sen tam bir optimistsin! İçinde bulunduğun durum ne kadar can sıkıcı ve umutsuz olsa da bardağın dolu tarafını görüp çabalamaya devam ediyorsun. Üstelik pozitifliğin sadece seni değil, çevrendekileri de etkiliyor. İnsanlar senin yanında daha huzurlu hissediyorlar.

Tam bir entellektüelsin!

Seçtiğin dondurmadan anladığımız kadarıyla senin gerçekten entellektüel biri olduğunu söyleyebiliriz. Okumayı, yazmayı seviyorsun. Ufkunu genişleten, sana bir şeyler katan sohbetlere girmekten hoşlanıyorsun. Öğrenme ve araştırma tutkusuna sahipsin. Bu tutkunu hiç kaybetme!

Tam bir üşengeçsin!

Dondurma tercihinden yola çıkarak üşengeç bir yapın olduğunu söyleyebiliriz. İşlerini son gününe kadar ertelemeden yapamıyorsun. Sorumlulukların gözünde o kadar büyüyor ki harekete geçmen çok zaman alıyor. Ama süre daraldıkça performansın yükseliyor ve ortaya güzel şeyler çıkartıyorsun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
750
285
197
168
124
87
56
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hera

Tam bir üşengeçsin! Doğru

KOVALA NEJDET

beni bana anlatma bana dondurma ısmarla -.-

Damla Altunbaş

ortamları ısıtan sıcakkanlılığın var dedi ne seçtim biliyomusunz burger kingde yadamc donalds da 1 liraya satılan o mükemmle dondurmayı magnum seçicektim ama... Devamını Gör