Görüş Bildir
Haberler
Temsilcilerimiz BBL Esports, Oxygen Esports ve Futbolist'e İzlanda Yolunda Ağır Yara!

Temsilcilerimiz BBL Esports, Oxygen Esports ve Futbolist'e İzlanda Yolunda Ağır Yara!

Champions Tour Stage 2: EMEA Challengers Playoff'ları, 23 Nisan günü başladı.  Avrupa, Türkiye ve CIS bölgesinden gelen takımlar, İzlanda'da düzenlenecek olan turnuvaya katılmaya katılmak için kıyasıya mücadele ediyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

23 Nisan Karşılaşmaları

23 Nisan Karşılaşmaları

23 Nisan'da gerçekleşen maçta A grubundaki temsilcimiz BBL Esports güçlü rakibi Team Liquid karşısında ilk haritada özellikle '' Russ '' ın olağanüstü oyunuyla 1-0 öne geçmeyi başardı. 2. ve 3. haritalarda kendisini toparlamayı başaran Team Liquid'e temsilcimiz BBL Esports direnmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Toplamda 2-1 kazanmayı başaran Team Liquid kazananlar finaline giderken temsilcimiz BBL Esports ise kaybedenler finaline düştü. Grubun diğer maçında FunPlus Phoenix Gambit'i yenmeyi başardı. Kazananlar finalinde FunPlus Phoenix ve Team Liquid mücadele edecek. Kaybedenler finalinde ise temsilcimiz BBL Esports ve Gambit mücadele edecek.

BBL oyuncusu Lego'nun maç sonrası tweeti

24 Nisan Karşılaşmaları

24 Nisan Karşılaşmaları

24 Nisan'da B grubundaki temsilcilerimizden Oxygen Esports, Fnatic karşısında ilk seriye çıktı. Özellikle '' Derke '' nin oynadığı muhteşem oyunla iki haritada da kazanmayı başaran Fnatic ekibi temsilcimiz Oxygen Esports'u 2-0 yenmeyi başardı. İkinci karşılaşmada diğer temsilcimiz Futbolist, Guild Esports karşısında mücadele etti. İlk maçta '' Leo '' nun iyi oyunuyla iki haritayı da kazanmayı başaran taraf Guild Esports oldu. Kazananlar finalinde Guild Esports ve Fnatic mücadele edecek iken kaybedenler finalinde iki temsilcimiz Oxygen Esports ve Futbolist mücadele edecek.

Oxygen oyuncusu Toronto'nun maç sonrası tweeti

Futbolist oyuncusu Sterben'in maç sonrası tweeti

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzlanda'ya gitme yolunda takımlarımız BBL Esports, Oxygen Esports ve Futbolist kaybedenler finalinde mücadele edecek. Bütün takımlarımıza başarılar dileriz. 25 Nisan 2021 tarihinde temsilcilerimizden BBL Esports vs Gambit maçı TSİ ile 18.00'da iki temsilcimiz Oxygen Esports vs Futbolist maçını ise hemen BBL maçının ardından https://www.twitch.tv/valorant_esports_tr adresinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilecek diğer içeriklerimiz:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın