Görüş Bildir
Haberler
Haziran Ayının Yantrası Brahma Visnu Yantra

etiket Haziran Ayının Yantrası Brahma Visnu Yantra

Brahma yantra, evrenin ötesinde aşkın  gücünü ifade eden Sanskritçe bir kelimedir ve Brahma  yaşamın her alanında iyi şanslar getirir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ay fazlarının yeni aydan dolunaya kadar etkilerini dengeler ve pozitif şekilde yaşamlarımıza taşır.

Ay fazlarının yeni aydan dolunaya kadar etkilerini dengeler ve pozitif şekilde yaşamlarımıza taşır.

Ay ve Güneş tutulmalarının yarattığı baskıyı azaltır. Brahma  Vishnu Yantra olumsuzluktan, dikkat dağınıklığından, kara enerjilerin tamamından ve kötü etkilerden korur. Ruhsal ve bedensel sağlığı koruyucudur. Hırsızlıktan, kırgınlıklardan ve gezegenlerin kötü etkilerini dengeleyerek yaşamımızda koruyucu bir çember oluşturur. Hayatlarınıza daha fazla iyilik ve mutluluğu çeker ve yaratıcı gücü, odaklanmayı, öğrenmeyi, bilgiyi ve zekayı geliştirir. Doğum haritalarımızda 8 gezegenin enerjisini yükseltir ve dengeler. Her türlü felaketten ve talihsizlikten koruyucudur. 

NOT: Siz değerli okurlarımız ile paylaştığımız yantralarımızın tamamı tasarım olarak patent enstitüsü tarafından uluslararası marka koruması altındadır ve kopyalanması her şekilde yasaktır.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam