Görüş Bildir
Haberler
Temmuz Ayında Doğanlar Buraya! Doğduğun Günü Seç, Sana Hayatının Tavsiyesini Verelim!

Temmuz Ayında Doğanlar Buraya! Doğduğun Günü Seç, Sana Hayatının Tavsiyesini Verelim!

Temmuz ayının hangi gününde doğduğunu seç, sana hayatının tavsiyesini verelim! 

Öğrenmek için haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Temmuz ayının hangi gününde doğdun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendini ve etrafındakileri affet!

Sevdiğin ve hala küs olduğun insanlarla aranı düzelt, içini rahatlat. Bu hayatta hepimiz hata yapıyoruz herkes ikinci şansı hak eder. Kendini ve etrafındaki insanları affet, tüm yükünü hafiflet…

İçindeki kötü duyguları söndür!

Sana hata yapan insanlara karşı içinde beslediğin kötü duyguları söndür. Kendi içinde onları affet ve hayatından sonsuza kadar uğurla. İşte o zaman önünde tertemiz bir yol, etrafında çok güzel insanlar olacak.

Hayatına dön bir bak!

Kafanda büyüttüğün, kendini strese soktuğun hatta sinirlendiğin olayları bir kenara bırak. Hayatına dön bir bak, onca zorluğa rağmen ne kadar ilerlediğini, yol katettiğini düşün. Aslında ne kadar güçlü olduğunu ve dimdik ayakta durduğunu kendine hatırlat. Sen mükemmel bir insansın!

Kendine haksızlık etme!

Kendine hiçbir zaman haksızlık etme! Seni değersiz hissettiren, kötü enerji yollayan insanları hayatından uzaklaştır. Belki de kendini zaman zaman yalnız hissetmenin, kendine güvenmemenin nedeni o insanlardır. Hayatında seni kötüye değil iyiye götürecek insanlar olmalı.

Kendini tanımaya çalış!

Kendini tanımaya çalış! Mesela kendine şu soruyu sor: “ Beni ne mutlu eder?” İlla büyük şeyler olmasına gerek yok, küçük şeyler düşün. Örneğin, hangi yemeği yerken mutlu oluyorsan bugün onu ye ve keyfini çıkar. Tabii bu verdiğimiz bir örnek, sen kendini daha iyi tanıyorsun. Bugün küçük şeylerle mutlu olma günün olsun.

Hiçbir şey için geç değil!

Geç kaldığını düşündüğün ve her zaman kafanın içinde olan o şeyi yapmaya başla. Hiçbir şey için geç değil, fırsatları kendin yaratmaya çalış. Evet, biliyoruz çok zor geliyor ve buradan söylemesi kolay ama kararlı olup kendine inanırsan senin yapamayacağın hiçbir şey yok. Bunu sen de çok iyi biliyorsun!

Geçmişine değil geleceğine odaklan!

Biliyoruz ki sen de çoğu insan gibi geçmişine takılıp kalıyorsun. Ama şöyle düşün, eğer eskiden yanında olan insanlar şu an yanında olsaydı geçmiş sayılmazdı, geleceğin olurdu. Adı üstünde her şey geçmiş, orada kalmış. Şimdi hayatına giren güzelliklere bak, onların sana ne kadar değer verdiğini hisset. Anın tadını çıkar, şimdiyle mutlu ol. Seninle birlikte olmak isteyenler zaten yanında, elindekilerin kıymetini bil. Onları bugün mutlu et, yanlarında ol, çünkü sen de mutlu olacaksın…

Kusur aramaktan vazgeç!

Valla hepimiz nankörüz değil mi? Her şeyde bir kusur ararız ya da hiçbir şeyden memnun olmayız. Ama şikayet etmeyi bıraktığımızda aslında ne kadar huzurlu olacağımızı fark etmeyiz. İşte o yüzden bugün hiçbir şeyden şikayet etmeden, her şeyin güzel tarafından bakarak yaşayalım. Bakalım günümüz nasıl geçecek? Mesela sıcak yaz günlerinden şikayet etmek yerine, güneşin tadını çıkaralım. Hadi bugün birlikte bunu deneyelim, eminim çok daha iyi hissedeceğiz.

Hatalarına takılıp sürekli yakınma!

Hepimiz hatalar yapıyoruz, yanlış yollara sapıyoruz. Bazen isteyerek bazen istemeyerek yapıyoruz bunu ama iyi ki de yapıyoruz. Çünkü eğer hatalarımız olmasaydı bugünkü karaktere, düşüncelere sahip olmayacaktık. O hataları yapmasaydık belki de şu an daha büyük hataların içine düşecektik. O yüzden yaptığın hatalardan dolayı kendini suçlamak yerine, bugün seni sen yapan bu hataları kabullen. Hatasız insan, bu hayatı yaşamayan, risk almayan insandır. Sen ise risk alan, hatalarınla doğru yola gelmeye çalışansın. O yüzden bugün kendini hatalarınla sevmeye başlayabilirsin.

Pişmanlıklara son vermek için harekete geç!

Elbet seninde içten içe pişmanlık duyduğun bazı şeyler vardır. Bugün sen de içinde yaşadığın pişmanlıklara son vermek için harekete geç. Kendini üzmek, hayıflanmak yerine nasıl düzeltebilirim diye düşün. Her şeyin bir çözümü var, bunu sen de çok iyi biliyorsun. Sen bu zamana kadar ne yaptıysan, kendini dinlediğin için yaptın. Elbette yanlış olduğunu düşündüğün şeyler var ve bunlar için pişmanlık duyuyorsun. Ama bugün pişmanlık duymak yerine nasıl düzeltebilirim diye düşün. Çünkü son pişmanlık fayda etmez bunu sen de çok iyi biliyosun.

Unutamadığın insanı silip, hayatına girmek isteyenlere şans ver!

Herkesin hayatında geçmişten hala izi kalmış biri vardır. Aslında unuttuğunu düşünsen de zaman zaman içine kor gibi düşer bu yalnızlık. Ama bugün senin günün. Bugün geçmişte kalan ve unutamadığın o insanı silme vakti geldi. Neden mi? Çünkü geçmişe takılı kalmak, karşına çıkacak güzelikleri engeller. Önündeki tüm yolları kapatır ve üzülmekten başka bir şey yaşamazsın. Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun. Şimdi önüne bakma zamanı geldi. Emin ol bundan sonra her şey çok daha güzel olacak. Çünkü kendini özgürleştireceksin, kilitlediğin bütün kapıları açacaksın. Kendine tüm herkesten daha çok değer vermeli ve önüne çıkan güzellikleri doyasıya yaşamalısın.

Takıntılarından kurtul!

Senin bir huyun var, sana mutsuzluktan başka bir şey getirmiyor. O kadar takıntılısın ki insanların ne dediğine, senin hakkında ne düşündüklerine kafayı çok takıyorsun. Bunun için de kendini yiyip bitiriyorsun. Bu hayat senin hayatın ve başkalarının söylentileriyle hayatını şekillendiremezsin. Artık kendini üzmek yerine artık sadece kendi mutluluğuna odaklanmalısın. Kimin ne dediği senin hayatına yön vermemeli. Şu dünyaya bir kere geliyorsun bunu hiç etmemelisin. Hayallerini gerçekleştirmek senin elinde. İçinden geldiği gibi davranmalı ve artık kendini üzmemelisin güzel insan.

Pes etme!

Her şey üst üste gelebilir, hayatının belki de en kötü dönemlerini geçirebilirsin. Ama hiçbir zaman pes etmemelisin. Çünkü sen o kadar güçlü bir insansın ki üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok. Önünde hayalini kurduğun şeyler için yeterince zaman var. Sen içindeki inancı kaybetmeden, var gücünle çabaladığında her şey önüne serilecek. Bugün senin günün ve hayat da senin hayatın. Nasıl şekillendirmek istediğine karar ver, yoluna tüm inancınla devam et. Çünkü biz sana inanıyoruz çok iyi yerlere geleceksin.

Hiç kimse için kendinden ödün verme!

Hayatına aldığın insanlar için kendinden fazla fazla ödün vermemelisin. Ne kadar seversen sev, ne kadar değerli olursa olsun karşındaki insan sana bu değeri vermiyorsa sadece üzülürsün. Herkese gerektiği kadar önem göstermelisin. Sürekli kendinden fedakarlık ederek hiçbir yere varamazsın. Çünkü bunun karşılıksız olduğunu gördüğünde üzülecek olan sen olacaksın. Unutma, insanlara onların vazgeçilmez olduğunu gösterdiğinde bunu kullanıyorlar. Sen her zaman ilk kendini önemse ve değer ver. Zaten sana değer veren insanlar yanında olacaktır.

Sıfırdan başla, daha güçlü ol!

Bazen her şey üst üste gelir. Hiçbir şey yolunda değildir ve insan bazen dibe vurduğunu hisseder. Dibe vurmanın en iyi yanı ise daha da düşemeyeceğini bilmektir. Bu yüzden böyle zamanlarda her şeye sıfırdan başlamak en güzelidir. Senin için de her şeye yeniden başlamanın zamanı. Güçlü ol; çünkü yapabilirsin!

Kimseyi kendinden fazla sevme!

66.media.tumblr.com

İşte insanların en sık yaptığı hatalardan biri. Sonrası ise belli hüzün ve akabinde halıya uzanıp ağlamak... Bunu bir daha yaşamak istemiyorsan çözümü ise o kadar basit ki: Kimseyi kendini sevdiğinden daha çok sevme! Hatta dünyadaki en sevdiğin insan 'sen' ol. Zamanla her şeyin çok daha güzel olduğunu göreceksin.

Kendini fark et ve her zaman farklı kal!

Belli ki sıkıntılı birisin. Öyle herkesinki gibi geçici bir sıkıntı değil bu. Fazla düşünmeye dayalı varoluşsal bir sıkıntıdan bahsediyoruz. Aslında çok şanslısın çünkü herkesten farklısın. Düşünmenin ve sorgulamanın dayanılmaz hafifliğini istediğin her an yaşayabiliyorsun. Bizden sana tavsiye: Kendini fark et ve her zaman farklı kal!

Kötülükleri düşünmekten vazgeç!

Eğer en kötü ihtimali düşünürsen korktuğun başına gelir ve en kötüyü iki kez yaşarsın demişler. Bu yüzden daima iyimser olmaya, her şeyin güzel olacağına inanmaya çalış. Çünkü sen her şeyin en güzelini hak eden bir ponçiksin sen. :) Başına gelen her olayda kötü tarafından bakmak, kendini kötüye hazırlamak sana mutsuzluktan başka bir şey getirmez. Bundan dolayı artık pozitif olmalı, her şeyin güzel tarafından bakmalısın ki mutlu olasın. Emin ol, her şey çok daha güzel olacak.

İnsanları gereğinden fazla düşünme!

Sen sevdiğin insanları aşırı sahiplenen bir insansın. Sahiplenmek derken kötü anlamda değil tabii ki. İçindeki yoğun sevginden dolayı karşındaki insana sürekli ilgi gösteren, mutsuz olmaması için elinden geleni yapan bir insansın. Ama artık sadece ve sadece kendini düşünmeli, karşındaki insanları gereğinden fazla sahiplenmemelisin. Çünkü incinen taraf her zaman sen oluyorsun. Ve sen hiçbir şekilde incinmeyi hak etmiyorsun.

Kuruntu yapmaktan vazgeç!

Eminiz ki, sen de birçoğumuz gibi kuruntulu bir insansın. Sürekli etrafındaki insanların senin hakkında yaptıkları ya da söyledikleri şeyler için kafanda ‘kesin şöyle dediler’ diye kuruntu yapıp duruyorsun. Bu gerek aşk ilişkilerine gerek arkadaşlık ilişkilerine yansıyor. Fakat bu durum seni üzmekten veya insanlara karşı kendini doldurmaktan başka hiçbir şey yapmıyor. Bunun birçok sebebi olabilir. İnsanlara olan güven probleminden kaynaklanan sıkıntılar da olabilir. Ama emin ol, bu sorunu aştığında çok daha mutlu olacaksın. İnsanlar senin hakkında ne derlerse desin. Gereksiz kuruntular seni yıpratıyor. Bunu kendine yapmamalı ve tüm kuruntularından kurtulmalısın. Bak göre hayatın boyunca çok daha rahat ve özgür olacaksın.

Hayatına yön ver!

Her şeyi bir kenara bırak ve bu hayatta neler istediğini düşün. Gerçekten istediğin ve hayalini kurduğun şeyler için çabalayıp çabalamadığını düşün. Eğer çabalamadığını fark ediyorsan sakın üzülme. Çünkü hiçbir şey için geç değil. Artık her şeyin farkındasın ve bu seni bir adım öne götürüyor. Harekete geçme zamanı geldi. Haydi, istediklerini elde etmek için çaba gösterme zamanı.

Hiçbir şeye sırtını çevirme!

Kalbin kırılmış olabilir, hayatına giren insanlar seni hayal kırıklığına uğratmış olabilir. Ama hiçbir zaman yaşadıklarını bir başkasına yüklememelisin. Ya da aşka, sevgiye, arkadaşlığa vb. şeylere küsmemelisin. Hepimizin zaman zaman düştüğü dönemler olur, ama ayağa kalkmasını da bilmemiz gerekir. Eğer hayatımızdaki bu inişler olmasa çıkışı bulamayız. Emin ol, bu inişler ve çıkışlar seni gitmek istediğin yere çok daha çabuk getirecektir. Anlayacağın hiçbir şeye sırtını dönmemeli ve hayatındakilere şans vermelisin.

Tabularını yıkma vakti!

Artık tabularını yıkmanın zamanı geldi! Bu zamana kadar özgüvenini zedeleyen şeyler yaşamış olabilirsin. Fakat bu durum senin özgüvensiz bir insan olduğunu hiçbir zaman göstermez. Sadece yaşadıklarından dolayı kendi içine kapanmışlık var. Bunun önüne geçebilmek adına seni nelerin bu hale getirdiğini düşünmelisin. Buna sebep olan şeyleri fark ettiğin an üstüne gidecek ve kendine daha çok güveneceksin. Bu hayatta senin yapamayacağın hiçbir şey yok. Eğer eldini taşın altına koyarsan elbet o işi başarırsın. Bunu sen de biz de çok iyi biliyoruz. Haydi şimdi kendine daha da güvenmenin ve içine attığın bütün meseleleri dışarı vurup, insanlara kendini göstermenin zamanı geldi. Biz sana inanıyoruz, sen de inan!

Kendini olduğun gibi göstermekten çekinme!

Psikolojik olarak kendini zaman zaman yalnız hissediyor olabilirsin. Etrafındaki insanlara bu yanını göstermemek için elinden geleni de yapıyor olabilirsin. Fakat psikolojik olarak kendini kötü hissediyorsan bunu saklamanın gereği yok ki. Çünkü sen de insansın ve elbet zaman zaman kötü dönemlerden geçebilirsin. Bunu saklamaya çalıştıkça kendini daha kötü hissediyorsun. İçinde neler yaşıyorsan öyle olmalı, kendini olduğun gibi ifade etmelisin. Yanında olan insanlar seni bu halinle de sevip yanında olurlar. Zaten olmayanlar hiçbir zaman senin yanında olmamışlardır. O yüzden içinden geldiği gibi yaşa, yaşat…

Hiçbir şeyden korkma!

Bazı yaşadıklarına anlam veremediğin anlar oluyor. Korkma, ileride de hiç anlam veremeyeceksin. Bazı yaşananları gerçekten anlamayacaksın. Bu yüzden sen hiç anlamaya çalışma. Hayatına odaklan. Daha iyi bir insan nasıl olabilirim? Daha başarılı nasıl olabilirim? diye düşün. Elbette ki aşık ol, sev ve sevil. Bunlar hayatın olmazsa olmazları ama asla aşkın için hayatından ödün verme!

Hayatı erteleme!

Bu senin için belki de basit bir tavsiye olarak görünüyor fakat hayatın için önemli olduğunu ileride anlayacaksın. Ertelediğin taktirde bakmışsın planlarının hiçbirini gerçekleştirememişsin. Bu yüzden neyi planladıysan yap! Hayat kısa, planlarını ertelediğinde başka bir şeyler araya girecek ve bir türlü yapamayacaksın. Başka koşuşturmacalar içine gireceksin. Bu nedenle sen neyi istiyorsan en kısa sürede yapmaya çalış. Hayatının sıkıcı geçmesine asla izin verme...

Kendine güvenmekten vazgeçme!

Kendine her zaman güvenmelisin! Her zaman her şeyi başarabileceğini düşün! Beceriksiz olmadığına inan! Sen her şeyi yapabilirsin bunu asla unutma. En önemlisi insanların senin beceriksiz biri olduğunu düşünmelerine izin verme. Seni küçük düşürmelerine de izin verme! Onlara başarılarınla, aklınla ve örnek hayatınla en büyük cevabı vereceksin. Okumaktan, bir şeyler öğrenmekten asla sıkılma! Seni başarıya götüren tek şey bilgidir!

Değmeyecek insanlar için gözyaşlarını akıtma!

Belki sana saçma gelebilir ama inan ileride çok ağlayacaksın. Bu yüzden şu an güzelim gözlerinden gözyaşlarını değmeyecek insanlar için akıtma! Önemsiz şeyleri takmamayı öğrenmelisin. Bazı şeylere 'aman' deyip geçmeyi bilmelisin. Hayatında daha önemli olan ve daha kötü şeyler yaşayacaksın. Ölümler göreceksin, daha büyük ayrılıklar göreceksin. Bu yüzden küçük şeyleri kenara at!

Kendine zaman ayırmayı unutma!

Kendine zaman ayır! Hayatın akışı içerisinde bazen insan kendini bile unutabiliyor. Çünkü yapmamız gereken, yetiştirmemiz gereken o kadar çok şey var ki sürekli bir koşuşturma içerisindeyiz. Sonra bir bakmışız yıllar akıp gitmiş. Kendine hiç zaman ayırmamış yapmak istediklerini gerçekleştirememişsin. Tüm bunları yaşamamak için bu yoğun hayatından sıyrılarak kendine sadece 1 saat bile ayırsan daha mutlu olabilirsin. Kendini keşfetmeyi sakın ama sakın unutma. O zaman kendini daha iyi tanır, ne istediğine karar verir yolunu ona göre şekillendirirsin. Sonucunda çok daha mutlu olursun.

Başkaları için değişme!

Başkalarına uyum sağlamak için kendini değiştirme! Özgüvenli bir insan olarak, asla ve asla başka insanların hayatlarında yer edinmek için kendi karakterinden ödün verme! Her zaman nasıl bir insansan öyle davran. Sen değişmek zorunda değilsin. Zaten seni olduğun gibi kabul etmeyen insanlardan da bir zahmet uzak dur. Çünkü bu insanlar çıkarları için yanında olurlar. Sana negatif enerji yayan ya da kullanmaya çalışan insanları hayatından çıkar. Çünkü bu insanlar senin sevincine ortak olmayan, sadece kendilerini düşünen insanlardır. İyi niyetini kimsenin suistimal etmesine izin verme!

Geçmişi geçmişte bırak!

Geçmişi geçmişte bırakıp her zaman önüne bakmalısın. Şu zamanlarında belki birçok insan kırdın, istemediğin ortamlarda bulundun ya da geri dönüşü olmayan hatalar yaptın... Bunları 10 yıl sonra kafana dert edip düşünme. Geçmişi geçmişte bırakman gerekiyor. Belki olayları belki de kişileri... Seni sevmeyen insanları asla düşünme. Onlar senin moralini bozacak insanlar olmamalı.Tamamen geçmişindeki kötü olayları silip, hatıranda güzel olayları yaşatmalısın. Çünkü güzel şeyler onları düşündüğünde karşına çıkar...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
114
40
32
18
14
12
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unique_r

Ben eylülde doğdum abim temmuzda doğdu onun için tavsiye fkoffk

Yerp Tert

18 i