Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruluk Bu Görsel Test Hafızandan Silinmeyen Psikolojik Sorunlarını Açığa Çıkarıyor!

etiket Tek Soruluk Bu Görsel Test Hafızandan Silinmeyen Psikolojik Sorunlarını Açığa Çıkarıyor!

Tek soruluk bu görsel testinde hafızanın derinliklerinde yer etmiş psikolojik sorunları açığa çıkaracak! 

Eğer hazırsan başlıyoruz! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet, başlıyoruzz! Bu görsele sadece ve sadece 5 saniye bak ve ne hissettiğini bize söyle!

Evet, başlıyoruzz! Bu görsele sadece ve sadece 5 saniye bak ve ne hissettiğini bize söyle!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanların seni anlamaması ve bunun sende yarattığı etki!

İnsanların seni anlamaması ve bunun sende yarattığı etki!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun insanların seni anlamaması. Ne kadar kendini olduğun gibi anlatmaya çalışsan da onlar anlamak istedikleri gibi anlamaya devam ediyorlar. İşte bu da tam olarak etrafındaki yanlış insanların davranışları yüzünden oluyor. Sen onlar için ne kadar çaba göstersen de karşındaki insanların hiç çaba göstermemesi seni çıldırtıyor. Bu da senin psikolojini gerçek anlamda altüst ediyor. Bazen kendi kendine soruyorsun. 'Acaba sorun bende mi?' diye. Ama sorun inan sende değil. Özellikle son zamanlarda bunu daha fazla yaşıyorsun. Çünkü sen her ne kadar insanları kendin gibi zannetsen de gerçek yüzleriyle karşılaşıyorsun. Bu da seni gerçek anlamda hem üzüyor hem de yıpratıyor. Bazen sen de onların sana davrandığın gibi davranmaya çalışıp sınırlarını aşmaya çalışıyorsun. Çünkü sınırların içerisinde kalmak seni fazlasıyla geriyor. Kendinin değil de başkalarının iyiliğini ve mutluluğunu düşünmekten artık vazgeçmelisin. Aksi takdirde sen kendi iç sesini dinleyemiyor ruhunu dinlendiremiyorsun. Aslında çoğumuz kendi içimizde bu sorunu yaşıyoruz. Fakat bir türlü üstesinden gelemiyoruz. Sürekli bir iç çatışma halindeyiz. Sen de bu kervanın içerisinde olduğunu sakın unutma. Fakat neden dışına çıkmayasın ki?

Geleceğe dair kurduğun hayallerinin gerçekleşmemesi ve çekişmeler!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun hayallerinin ötesine geçmeye çalışmak ve önüne sürekli önüne engellerin çıkması. Kafanda belirlediğin bazı durumlar ve onlar için elinden geleni yapmaya çalışıyorsun. Fakat ne kadar çabalarsan çabala bir türlü istediğin sonuca ulaşamıyorsun. Bu gerek aşk gerek insan ilişkileri gerek kariyenle ilgili olsun. Hepsinde kendine göre belirlediğin hedeflerin var. Bunların olmasını o kadar içten istiyorsun ki sürekli koşturmaktan artık yorulmuşsun. Ne yaparsan yap, oluşan sonuçlar seni bir türlü tatmin etmiyor. İşte bu noktada psikolojin gerçekten altüst oluyor. Hayata dair planların ve onları yaşamak istiyorsun. Tıpkı her insanın içinde olduğu gibi... Bazen verdiğin çabaların boşa gittiğini düşünüp tüm uğraşlarını bırakıp akışına bırakmak istiyorsun. Fakat senin öyle bir yapın var ki istediğin bir şey için çok çaba göstermen gerekiyor. Elinden geleni yaptığın zaman kendini o zaman mutlu daha güçlü hissediyorsun. Çünkü karakter gereği savaşmayı seven ve bununla tatmin olan bir insansın. O yüzden her ne kadar psikolojini altüst ettiğini düşünsen de istediğini alana dek savaşacaksın ve onun hazzını yaşayacaksın. Bu süreçte kendine dikkat etmelisin. Bizden söylemesi.

Çabalarının boşa gittiğini düşünmekten yorulmuşsun!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun hayatında bir şeyler için çabalıyorsun, fakat bunlar sana sanki boşuna gibi geliyor. Çünkü bir şey hakkında başarıyı ne kadar yakalasan da mutlaka bir yerden pürüz çıkıyor. Bu da seni inanılmaz bir şekilde mutsuz yapıyor. Kendi kafanda hedeflediğin bir hayat var ve bunun için çok çaba gösteriyorsun. Bu gösterdiğin çabaların da sana hemen geri dönmesini istiyorsun. Fakat sen de her şeyin farkındasın ki, bazı şeylerin gerçekleşmesi için biraz emek gerekir. Sen daha yolun çok başındasın. Ama şunu sakın unutma, eğer gerçekten istiyorsan ve peşinden gidiyorsan o gerçekleşecektir. Bu er ya da geç senin karşına çıkacaktır. Sen yeter ki bunun için sabretmesini bilmelisin. Bazı şeyler emek vermeden gerçekleşmez. Öyle boş cümleler kurarak sevdiğini gösteremezsin. Karşındaki insana kendini değerli hissettireceksin. Ve bunun için çaba göstereceksin. Eminiz ki sen sevdiğin insanlar için tüm bunları yapıyorsun. Fakat karşındaki insan sana bu değeri gösteremiyor. Belki de hissettiremiyor. Ama unutma hayal ettiğin hayat, aşk seni mutlaka bulacaktır. Şu anda hayatından şikayetçi olmak yerine, anın tadını çıkarmaya bak. işte o zaman gerçek mutluluğu yakalayacaksın!

Olayları kafanda fazlasıyla büyütmek ve kendini darlamak!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun kafanda olayları fazlasıyla büyütüp kendine dert etmek. Çünkü çok takıntılı bir kişiliğe sahipsin. Fazla detaycı oluşun en basit bir olayda bile bir şeylere kafanı takmana sebep oluyor. Bu nedenle sürekli düşünüp kendini üzüyorsun. Seni tanıyan insanlar bunun zaten farkında. O  yüzden seninle konuşurken söylediklerine dikkat etmeye çalışıyorlar. Her şeyden bir anlam çıkarıyorsun. Yani aslında bunun sen de farkındasın. Kendini ne kadar engellemeye çalışsan da hep böyleydin. Gün içerisinde çok mutlu görünüyorsun. Herkese gülücükler saçıyorsun. Fakat gece yatağına uzandığında işler hiç de öyle gitmiyor. Gün içerisinde olan biten bütün olayları düşünüp, 'Aa bu bana böyle dedi, bak niye dedi ki?' deyip kendine dert ediyorsun. Bu yüzden de bu durum senin psikolojini ister istemez bozuyor. Çünkü bu insana zarar veren bir olay. Sürekli insanlar benim hakkımda ne düşünüyor, ne diyor diye düşünmek ne kadar normal olabilir  ki. Hayatı biraz akışına mı bıraksan? Boş ver insanlar senin hakkında ne düşünüyorlarsa düşünsünler. Bunun ne önemi var ki?

Kalabalık içinde kendini çok ama çok yalnız hissetmek!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun kendini kalabalık içinde çok yalnız hissediyorsun. Çünkü içine kapanık bir insansın. Herkesle fazla muhatap olmak istemezsin. Ama birine sen de gitmezsin. İletişim kuramazsın. Bu içten içe seni üzüyor tabi. Çok çabalıyorsun ama bir türlü yapamıyorsun. Yalnız olmaktan, anlaşılamamaktan veya yanlış anlaşılmaktan o kadar sıkıldın ki. Sürekli düşünüyorsun acaba bu sefer nasıl yaklaşmalıyım diye. Biraz da içinde korku var tabi. İnsanlar ne cevap verir, ne der hep bunların içinde boğuluyorsun. Bu düşüncelere takılmaktan harekete de geçemiyorsun. Doğal olarak bu durum senin psikolojini bozuyor. Kendine olan güvenini de zedeliyor. Bunun yanında sürekli kötü bir ruh hali içerisindesin. Sürekli depresif müzikler falan dinliyorsun. Hayat şu sıralar senin için gerçekten çok zor. Bu psikolojik sorunlarını çözüme kavuşturmanda fayda var. Çünkü daha da kötüye gidebilir. Eğer kendine biraz daha güvenirsen yapamayacağın hiçbir şey yok!

Kafanda hayalini kurduğun şeylerle gerçekte yaşananların çelişkisi!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun geleceğe dair kurduğun ve hayal ettiğin şeylerle gerçekte olan arasında fazlasıyla fark var. Hep daha iyisini daha güzelini istiyorsun. Zor tatmin olan bir insansın. Özellikle hayatına alacağın insanlarda da bunu fazlasıyla yapıyorsun. O yüzden etrafında çok az insan var. Sürekli hayalinin peşinden gitmek için çabalıyorsun. Ama bir yerde durup yorulduğunu fark ediyorsun. İşte o zan hayat senin için çekilmez bir hale dönüşüyor. O kadar mutsuz oluyorsun ki herkese nefretle yaklaşıyorsun. Sana dokunana resmen ateş püskürüyorsun. Bu durum senin psikolojinin oldukça bozuk olduğunu gösteriyor. Ne desek bilemedik. Acaba hayatı olduğu gibi kabul edip öyle mi yaşasan. O zaman her şey senin için daha basit ve güzel olabilir. Daha mutlu olabilirsin. Çünkü ileride psikolojin daha da bozulabilir. Zaten hayalperest insanların en zorlandığı şey de budur. Gerçeği kabul edemez ve sürekli mutsuz olurlar. Hayat onlar için çoğu zaman çekilmez olur.Bu yüzdendir ki psikolojileri hiç normal olmaz. Bunun aslında farkındasın sadece düzeltmek için çabalamıyorsun. Harekete geçmelisin!

Etrafındaki insanların hiçbirine güvenmemek!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun etrafındaki insanların hiçbirini güvenmemek! Geçmişte yaşadığın kötü anılar seni epey etkilemiş. O yüzden yeni biriyle tanıştığın zaman güvenemiyorsun. Her ne kadar karşındaki kişi sana dosdoğru gelse de içinde ona karşı hep bir korku yaşıyorsun. Daha önceki yaşadığın ilişkide oldukça hayal kırıklığına uğraşmışsın. Senin hiç beklemediğin bir şekilde karşına çıkmış ve tüm duygularını yerle bir etmiş. O yüzden senin biraz zamana ihtiyacın var. Bunu atlatabilmek adına kendini dinlendirmeli ve yeni bir sayfa açmalısın. Çünkü senin için doğru olan kişiyi sırf bu yüzden kaybetmek sonradan üzücü olabilir. Karşındaki insanı bir başkasına benzetmemeli ve şans vermelisin. Hayatına giren hiçbir insan birbirine benzemiyor. Hepsinde farklı bir hayat farklı bir hikaye var. Sonuçta hepsi sana farklı bir şeyler katıyor. O yüzden güven problemini aşmalı ve yepyeni bir sayfa açarak mutluluğa adım atmalısın.

Olayların sürekli kötü tarafından bakmak ve karamsarlığa düşmek!

Olayların sürekli kötü tarafından bakmak ve karamsarlığa düşmek!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun kendi kendini her olayda sürekli karamsarlığa sürüklemek! Sürekli kendi içinde olumsuz düşüncelere yer veriyorsun. Hayatında iyi şeyler olsa bile her zaman negatif tarafından bakarak boş yere kendini üzüyorsun. Belki bu kendi içinde yaşadığın korkulardan kaynaklanabilir. Geçmişinde yaşadığın bazı olaylar senin diğer insanlar tarafından kaygılanmana sebep olmuş olabilir. Bunu çözebilmek için daha önce seni etkileyen olayları gözden geçirmelisin. Ve bunların üstesinden gelmelisin. Aksi takdirde kendini üzmekten başka bir şey yapmıyorsun. Olayların pozitif tarafından bakmak yerine hep negatif tarafını ele alıyorsun. Böyle olunca da mutsuz ve isteksiz oluyorsun. İnan belki farkında değilsin ama çok etkileniyorsun. Çünkü hayatında yapmak istediğin şeylere adım atarken çok zorlanıyorsun. İçinde sanki hep bir korku hep bir başarısızlık korkusu taşıyorsun...

Kafanda oluşan düşüncelere çözüm yolu bulamamak ve çaresiz hissetmek!

Kafanda oluşan düşüncelere çözüm yolu bulamamak ve çaresiz hissetmek!

Senin hafızandan silinmeyen psikolojik sorunun kafanda yaşadığın çekişmelere çözüm bulamamak! Dışarıya verdiğin izlenimle kendi içinde yaşadıkların o kadar zıt ki bazen sen bile anlam veremiyorsun. Etrafındaki insanlar senin o güler yüzünü, espri anlayışını ve mantıklı olan karakterine bayılıyorlar. Fakat kendi köşene çekildiğin zaman içinde mutsuz ve bi o kadar duygusal bir insan var. Geçmişe dair kendine kızdığın bazı konular var ki, onlardan bir türlü kurtulamıyorsun. Her yerde karşına çıkıyor. Sürekli düşünüyor ve hatayı bulmaya çalışıyorsun. Yaptığın hataların geri telafisinin olmadığını fark edip daha da üzülüyorsun. Hem kendine hem de geçmişindeki insanlara çok sinirleniyorsun. Sanki şu anda yaşadığın hayatın suçlusu onlarmış gibi. Önünde kurduğun hayaller var, bunları gerçekleştirmek adına çok çabalıyorsun. Ama bazen öyle bir şey oluyor ki, kendini her konuda yetersiz buluyorsun. Her şey yolundayken bile durup düşünüyorsun. 'Neden çok daha iyi değilim?' diye. Ama  sen zaten her şeyin iyisini yapıyorsun. En azından yapmaya çalışıyorsun. Bunu takıntı haline getirdiğin için sürekli kendinde kusur arıyorsun...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
666
162
75
75
55
42
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zehra_karaarsln

kız onedio sen bu işi biliyosun

Atakan Aydın

bu tarz daha çok gelsin