Görüş Bildir
Haberler
Tek Soruda Gerçek Aşkınızı Bulacağınız Burcu Söylüyoruz!

etiket Tek Soruda Gerçek Aşkınızı Bulacağınız Burcu Söylüyoruz!

Cemal Saffet
03.11.2017 - 16:26 Son Güncelleme: 03.08.2018 - 12:39

Bakalım o şanslı kişinin burcu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

En sevdiğin çizgi film kahramanını seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Yengeç

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Yengeç

Gerçek aşkı bulacağın kişi karşılaştığı olaylara karşı tepkisini 'Şak!' diye ama karşısındakini kırmadan ortaya koyan, ayrıca ilk bakışta fark edemeyeceğin bir koruma kalkanı olan biri. Onun yanında kendini güvende hissedeceksin. Bu şanslı mı şanslı kişinin burcu yengeç. Mutluluklar dileriz! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: İkizler

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: İkizler

Gerçek aşkı bulacağın kişi karşılaştığı çeşitli olaylar karşısında verdiği akıllıca ve hızlı tepkiler sayesinde bir çok durumdan kolaylıkla sıyrılabilen, bu yapısı sayesinde değişik ortamlara çok kolay kendini sevdirebilen biri. Değişken tavırlarından dolayı onu tanıman biraz zaman alsa da tanıyınca yanından ayrılmak istemeyeceksin. Bol şanslar ve mutluluklar! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Aslan

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Aslan

Gerçek aşkı bulacağın kişinin ilk bakışta görebileceğin en belirgin özellikleri  asalet ve çelik gibi sağlam bir görüntü! Bulunduğu çevrede hemen farkedilen güçlü yapısı ve asla şüpheye düşürmeyecek sıcak kalbiyle bir yerlerde seni bekliyor. Umarız en kısa zamanda yollarınız kesişir ve çok ama çok mutlu olursunuz! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Boğa

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Boğa

Senin gerçek aşkı bulacağın kişi tüm burçlar arasında en azimlisi olarak bilinen boğa burcu. Tuttuğunu kopartan yapısı ve karşı gelinemez gücü ile senin dikkatinden kaçmayacağına eminiz. Yanında tüm dertlerinden sıyrılmış ve geleceğin ümit dolu olduğunu hissettirecek bu kişi ile yolun en kısa amanda kesişir umarım. Mutluluklar! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Akrep

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Akrep

Senin gerçek aşkı bulacağın kişinin en belirgin özelliği insanları iyi tanıyıp iyi gözlemlemesi diyebiliriz. Onun bu özelliği ona ayrı bir hava ve güvenilirlik katıyor.  Her zaman kendini ve sevdiklerini olağan tehlikelerden koruyan yapısı ve sahiplenici tavırları seni ona aşık edecek gibi duruyor. Umarım en kısa sürede gerçek aşkını bulup sonsuza dek mutlu olursunuz. :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Yay

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Yay

Senin gerçek aşkı bulacağın kişi için en önemli şeylerden biri idealleri! Özgürlüğüne olan düşkünlüğü seni ilk aşamada biraz korkutsa da sadık yapısı ve samimi davranışları kalbini çalacak! Bir ortamda görür görmez enerjisine hayran kalacağın bu kişi ile umarım en kısa sürede karşılaşırsınız. Mutluluklar :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Kova

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Kova

Senin gerçek aşkı bulacağın kişi özgün davranışları ve orijinal hareketleri ile kolaylıkla gözleri üstünde toplayan biri! Her zaman kendi ayakları üzerinde sapa sağlam duruşu seni de etkileyecek. Yanında kendini güvende ve mutlu hissedeceğin bu kişiyle umarım çok mutlu olursunuz! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Koç

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Koç

Senin gerçek aşkı bulacağın kişi herkes tarafından açık sözlülüğüyle, dobra tavırlarıyla bilinen biri. Hareketliliği ve aceleci tavırları onu oldukça şirin gösteriyor. Olaylar karşısında aldığı doğru ve hızlı kararlar sayesinde çevresindekilere kendini güvende hissettiren bu kişiyle en kısa sürede karşılaşmanı umuyoruz. Mutluluklar! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Başak

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Başak

Senin gerçek aşkı bulacağın kişinin en belirgin özelliği zeki olması. Doğruyla yanlışı kolaylıkla ayırabiliyor ve her zaman doğru kararlar vermesiyle tanınıyor. Şefkatli halleri içini eritecek ve onun yanından ayrılmak istemeyeceksin. Umarım bu dört dörtlük birliktelik bir an önce başlar. Mutluluklar! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Balık

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Balık

Senin gerçek aşkı bulacağın kişinin sabırlı ve sakin tavırları seni etkileyecek. Her çevreye kolayca uyabilen, dürüst vicdan sahibi, sadık yapın ile üstüne titreyecek bu kişiyle umarım en kısa zamanda karşılaşır sonsuza dek mutlu olursunuz. Bol şans! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Terazi

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Terazi

Senin gerçek aşkı bulacağın kişinin burcunun tüm burçlardan daha zarif ve kibar olduğu tartışmasız! Güzellik ve sevgi ile donatılmış karakteriyle adalet yanlısı bir terazi burcu! Kaba olmaktan nefret eden naif yapısı sayesinde çok güzel anılar biriktireceksiniz. Mutluluklar! :)

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Oğlak

Senin gerçek aşkı bulacağın burç: Oğlak

Senin gerçek aşkı bulacağın kişi hassas yapısı dolayısıyla uzaktan zor gibi gözükebilir. Ama onu tanıdıkça içinden bambaşka biri çıkacak ve kendini sana aşık edecek. Taşıdığı sonsuz sevgiyle ikinizi de çok mutlu günler bekliyor. Güçlü iradesi ve yerinde tavırlarıyla sana hak ettiğin değeri verecek bu kişiyle umarım en kısa zamanda karşılaşırsınız. Mutluluklar!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1325
909
643
318
248
194
166
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ozikosan

doğru valla. ben oğlakta buldum ama ben buldum sadece. o bulmadı

turkuazman

Allah başka dert vermesin...:D

Muhammed Akyol

yalan

Pasif Kullanıcı

Amaç eğlence.

Pasif Kullanıcı

YENGEÇ ARANIZDA YENGEÇ OLAN VARMI