Görüş Bildir
Haberler
Tek Şarjla 19 Kilometre Gidebilen Tek Tekerlekli Kaykay

Tek Şarjla 19 Kilometre Gidebilen Tek Tekerlekli Kaykay

Onedio Medya
25.09.2015 - 10:12

Son zamanlarda farklı kaykay tasarımlarına sıkça rastlar olduk. Özellikle de Lexus’un geliştirdiği uçan kaykay uzun bir süre gündemi meşgul etti. Hoverboard adlı oldukça yaratıcı bir isme sahip bu kaykay, tek tekerli ilginç yapısıyla dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Denge tabanlı olarak çalışan kaykay, kullanıcının ağırlığını verdiği yere doğru hareket ediyor. Tek şarjla19 kilometre yol katedebilen kaykay, saatte 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. Bir dakika şarj olarak 2.4 kilometre yol gidebilen kaykayı birkaç dakika şarj ederek yola çıkmak mümkün oluyor.

11 kilogramağırlığa sahip Hoverboard taşınabilirlik anlamında sınıfta kalıyor ve bu nedenle kullanıcıların bunu gözeterek yola çıkmasında fayda var. Zira şarj bittiğinde böyle ağır bir cihazı taşımak pek de kolay olmayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kickstarter’da 500 bin dolar destek bekleyen ve şu anda 48 bin dolar toplayan proje kapsamında kaykaya sahip olabilmek için en az 3.775 dolar destek vermek gerekiyor. Proje sorunsuz bir şekilde tamamlandığı takdirde kaykayın aralık ayında kullanıcılarla buluşacağı ifade ediliyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0