Görüş Bildir
Haberler
Tatlı Dille Yılanı Deliğinden Çıkarmak İsteyenlere Flörtün Kralı Tarkan'dan 21 Tavsiye

Tatlı Dille Yılanı Deliğinden Çıkarmak İsteyenlere Flörtün Kralı Tarkan'dan 21 Tavsiye

Tarkan bizi kendimizden geçiren şarkılarının yanı sıra flörtözlüğüyle de gönüllerin prensi. 

'Kütük gibiyim, flörtten bir şey anlamıyorum' mu diyorsunuz? 'Çok seviyorum, hem de çok, tam kalbime geldi ok, ama tarlam yanmış gibi oturdum ne yapacağımı düşünüyorum' mu? Demeyin. Tarkan'ın sözünü dinleyin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Birini sevebiliyor olmak önce kendini sevmekten geçer. Sabahları uyandığımızda aynada kendimize öpücük atıyoruz, "Yerim ben beni" diyoruz.

Önce kendinizi öpmelere doyamayın, kendinize güveniniz tam olsun. 'Şu güzelliğe/yakışıklılığa bak, yareppim, taşş taşşş' demekten çekinmeyin. Ne diyor Tarkan: 'Dünümle bugünüm can ciğer kuzu sarması, geç oldu temiz oldu geçmişimin karması.'

2. Kesinlikle başkası olmayıp kendimiz oluyoruz. Böyle çok daha güzeliz. Karşımızdaki insan keriz değil, rol kestiğimizi şıp diye anlar.

3. Bakışlar çok önemli. Balık gibi bön bön bakmıyoruz. Çekici bakışlar atıyoruz. Ayna karşısında antrenman yapmak işe yarayabiliyor.

'Ben o şelale saçlara, ay o hilal kaşlara, o süzme bal dudaklara öp öp öp doyamam' diyoruz bakışlarımızla. 'Yerim seni, yavrum' diyen sapık gibi bakışlar atıp ürkütmüyoruz karşımızdaki insanı.

4. Giyimimize kuşamımıza dikkat ediyoruz. Öyle "Üzerime çul geçirsem yakışır" diye bir şey yok. Kim ne yapsın bizi çulla çaputla? Patates miyiz biz? Kalitemizden asssla ödün vermiyoruz.

5. Tekdüze olmak yok, odunluktan vazgeçiyoruz. "Dümmmdüz bir insanım ben" falan ne demek öyle? Tövbeler olsun. Sevdiceğimize içimizdeki çocuğu gösteriyoruz, öküzü değil.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başkaları etrafımızda fır dönse de gözümüzün ondan başkasını görmediğini belli ediyoruz. Ayran gönüllü olursak dımdızlak ortada kalırız, kimse almaz bizi.

Tarkan'ımız ne diyor? 'Olsun be güzelim olsun, aşkın sağı solu belli olmaz, ben aklımı senle bozdum, hiç kimseyle işim olmaz.' Canım Tarkan.

7. Gerekirse sevdiceğimizin ayağına kuzu kuzu gitmeyi biliyoruz. Öyle boş boş gurur yapmıyoruz, bizi sevecek birini bulmuşuz, kıymetini bilelim, Kadir İnanır'a bağlamayalım.

8. Derdimizi açıkça ve nazikçe dile getiriyoruz. Höt höt etmiyoruz. Minnoşluk her zaman kazanır. "Çiçek gibi tazecik, kıymetli bitaneciksin, ama bazen çok kafa ütülüyorsun, canımın içi" diyebiliriz mesela.

9. Gönül fethetmek öyle kolay iş değil. "Ne çiçeği alacağım ya, marul alır götürürüm, mis gibi salata yapar yeriz" demiyoruz, otçul hayvan mıyız biz, ilkel miyiz?

10. Sorma, derdin nedir diye sorma, zalımın kızı/zalımın oğlu, gel gör halimi gör de anla. Çok seviyorsanız türlü çılgınlıklar yapın. Kendinizi arabanın üstüne atmayın tabii yine de.

'Yalvarmak mı gerekiyor? Diz çökmek mi gerekiyor?' Kimi zaman bu soruların cevabı 'Evet'tir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Öff tilifinli kinişmiyi sivmiyirim bin, slk msn" demeyin. İnsanın sevdiğinin sesini işitmesinden daha güzel bir şey olabilir mi? Aşk sevene yük olmaz, biz böyle bilir, böyle yaşarız!

'Sen o bildiğim bütün aşk bahçelerinin en nadide çiçeğisin, ta ilk bakışta vurdun mühürü kalbime, sen ezelden vazgeçilmezimsin' gibi sözler edin. Karşı tarafın sizin için kıymetini her fırsatta dile getirin.

12. Arkasında durabileceğimiz vaatlerde bulunuyoruz. Sevdiceğimize gül bahçesi vadedip bir avuç tezekle karşısına çıkmıyoruz.

'Hele bir koluna tak da gör bak neler olacak' diyor Tarkan, çok güzel şeyler olabileceğine biz ikna olduk valla. Siz de sevdiceğinizi buna ikna edin ve ona güzel şeyler yaşatın.

13. İlgilendiğimiz kişinin gönlünü çaldığımızda sevincimizi içimizde tutmak yok, şıkıdım şıkıdım oynuyoruz, "O da seviyoooor, olley be!" diyerek kendimizden geçip 90 yaşındaki karşı komşumuzu öpebiliriz.

Nasıl mutlu olmuş, minnoşa bakar mısınız? Biz de böyle coşalım. Sonunda kalbini çalmışız sevdiğimizin, arkadaşlarımızla bir grup turp gibi oturup hiçbir şey yok gibi hayatımıza devam edemeyiz.

14. Sevdiceğimizin dostlarıyla iyi geçiniyoruz. "Bıktım senin bu şrfsz arkadaşlarından" demek, senin sevdiğin insanlar benim için önemsiz demek. Çok ayıp!

15. Nimetle de romantizm olur, efendim, neden olmasın? Hüp diye içimize çekelim onu, kuş sütüyle besleyelim. Kalpten kalbe bir yol varsa aşktır elbet, konunun mutfakla hiçbir alakası yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Sevdiceğimizin derdine ortak olalım, acılarımızı paylaşalım, onu dinleyelim, neye ihtiyacı olduğunu soralım. İnci tanemize gözümüz gibi bakalım. Aşk çiçek, böcek, güneş, buluttan ibaret değil sonuçta.

17. Boyna kondurulan küçük öpücükler nice şarkılara konu olmuştur. "Sen daha önceleri neredeydin, yenilendim dudaklarında, yok yok sende" be! Sevdiceğinizin yanaklarını, boynunu höpürdete höpürdete öpün.

18. "Gel, gel, gel güzelim, gel hiç acımayacak, kalbiiiin" diyor Tarkan. Biz de sevdiceğimizin kalbini acıtmayalım, duygularımızdan emin değilsek en başından bu işe girişmemek en iyisi.

Bunlar nasıl bakışlar, Tarkan, tövbessapisipisi.

19. Kulağına güzel sözler fısıldayalım, hödük gibi bağırmayalım, "Ben romantizmden anlamam yeaa" da ne demek öyle? İnsan olmaktan istifanı ver o zaman.

Bakar mısınız, nasıl güzel, nasıl şuh bakıyor?

20. Sevdiceğimizle eğlenmekten, şebeklik yapmaktan geri durmak yok. Bir gün biterse elimizde kalanlar tüm o güzel anılar olacak. Göbek kaşıyıp gaz çıkardığımız anları hatırlamayacağız.

Birlikte düşler kuralım, göz göze, diz dize hoş sohbetler edelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Size yeniden şarkılar yazdıran insanı bulduğunuza inanıyorsanız gündüzle gece olun, gökyüzünde yıldız olun, onunla mutlu yarınlara koşun. Sen başkasın, bambaşkasın, desin gözleriniz.

Bonus: Tüm bunları yaparak yakaladığınız muhteşem uyumla tüm ortamların en gözde, en havalı çifti olabilirsiniz. Sizden güzeli var mı be?! Hey maşallah! Tü tü tü!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
116
57
57
22
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

öyleyse hepimize bir Tarkan lazim

Pasif Kullanıcı

Tarkan kadınlarla flirt etmesini beceremeyen bir gaydir.

Pasif Kullanıcı

Tarkan hayranı bir editör