Görüş Bildir
Haberler
Taşlardan Gelen Enerji! Burcunuza Göre Sahip Olmanız Gereken Kristal Hangisi?

etiket Taşlardan Gelen Enerji! Burcunuza Göre Sahip Olmanız Gereken Kristal Hangisi?

müstesna
11.02.2018 - 13:48

Kristaller, doğanın iyileştirici gücüne inananlar arasında bir hayli popüler. Her değerli taş farklı amaçlar için kullanılıyor. Sizin için en doğru değerli taşlar kişiliğinize ve burcunuza göre belirlenebiliyor.

Bakalım sizin hayatınızda olması gereken kristal hangisi?

Kaynak: https://www.popsugar.com/love/Crystal...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu - Selestit

1. Koç Burcu - Selestit

Selestit, maceraya doymayan ve yeni deneyimler için her daim enerjisi olan Koç burçları için en uygun kristaldir. Koçların durup düşünmek için vakit bulamadığı o 'kendini ifade etme' konusunda da güçlenmelerine yardımcı olur.

2. Boğa Burcu - Bizmut

2. Boğa Burcu - Bizmut

Çevresindekilerle yalnızca sevgisini değil, her şeyini paylaşmaya hazır ve nazır bekleyen Boğa burçları için Bizmut en uygun kristaldir. Boğaların hem daha enerjik hissetmesini sağlar hem de yalnızlığın verdiği tatsız duygulara kapılmasını engeller.

3. İkizler Burcu - Saf Kuvars

3. İkizler Burcu - Saf Kuvars

Her zaman iş başında gördüğümüz sosyal kelebekler ya da kısaca İkizler burçları için en uygun kristal saf kuvarstır. İkizler'in tam da ihtiyacı olanı verir ve bunca şeyin arasında onlara neyin önemli olduğunu anlama konusunda yardımcı olur.

4. Yengeç Burcu - Kehribar

4. Yengeç Burcu - Kehribar

Empati konusunda çıtayı yükselten ve oldukça hassas yapılarıyla tanıdığımız Yengeç burçları için en uygun kristal kehribardır. Yengeçlerin daima odaklanması gereken fiziksel ve ruhsal iyileşmeyi hızlandıracaktır.

5. Aslan Burcu - Kalkopirit

5. Aslan Burcu - Kalkopirit

Yaratıcı tarafını fırsat bulduğu her an göstermesi gereken Aslan burçları için en uygun kristal kalkopirittir. Yaratıcılık ve yenilik konusunda ilham arayan Aslanlara her an her yerde yardımı dokunacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu - Kalsit

6. Başak Burcu - Kalsit

Detay odaklı, zeki ve güvenilir Başak burçları için en uygun kristal kalsittir. Dolup taşan zihinlerinin, vücutlarıyla olan ahengini sağlarken Başaklara yardımcı olur ve yaratıcı taraflarını güçlendirir.

7. Terazi Burcu - Hematoid Kuvars

7. Terazi Burcu - Hematoid Kuvars

Konuşkanlığı ve sosyalliğiyle bilinen Terazi burçlarına en uygun kristal hematoid kuvarstır. Terazilerin, çevredeki insanlarla iletişim kurdukça sevgi ve pozitif enerji dağıtmasına yardımcı olur.

8. Akrep Burcu - Pirit

8. Akrep Burcu - Pirit

Güçlü ve heyecan verici yanlarıyla tanıdığımız Akrep burçları için en uygun kristal pirittir. Akrep burçlarına şans getirecek ve onları çevrelerindeki gereksiz negatif enerjiden koruyacaktır.

9. Yay Burcu - Apofilit

9. Yay Burcu - Apofilit

Her daim mutlu ve neşeli görmeye alıştığımız Yay burçları için en uygun kristal apofilittir. Yaylara, içlerindeki huzuru ve sevgiyi etraflarına saçarken yardımcı olur.

10. Oğlak Burcu - Ametist

10. Oğlak Burcu - Ametist

Her zaman düzenli ve amaçları uğruna efor sarfederken gördüğümüz, doğuştan lider olan Oğlak burçları için en uygun kristal ametisttir. Kötü alışkanlıklarını bırakmalarını, yeterli uyku almalarını ve sakin olmalarını sağlayarak Oğlaklara güçlü bir rol model olma yolunda yardımcı olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu - Pembe Kuvars

11. Kova Burcu - Pembe Kuvars

Vefakar ve samimi Kova burçları için en uygun kristal, sevginin taşı sayılan pembe kuvarstır. Hak ettikleri ilgi ve alakaya kavuşmalarını kolaylaştırır ve Kovalar için güzel duyguların yolunu açar.

12. Balık Burcu - Labradorit

12. Balık Burcu - Labradorit

Sanatçı ruhunu ve yaratıcılığını kişisel hayatına da yansıtmak isteyen Balık burçları için en uygun kristal labradorittir. Balıklar için; hem yaratıcı süreçlerde düşünce akışını devam ettirecek hem de negatif enerjiyi uzaklaştırarak başarıyı kolaylaştıracaktır.

🎉🔮

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
124
64
30
22
17
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın