Görüş Bildir
Haberler
Taşınabilir Panik Butonu: Safeti

Taşınabilir Panik Butonu: Safeti

zeki özütürk
01.02.2015 - 16:23 Son Güncelleme: 01.02.2015 - 17:40
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayatta insanın başına her türlü tehlike gelebiliyor. Özellikle Türkiye şartlarında yaşıyorsanız kurtarmaya gelen ambulansın üzerinize park etmesi sonucunda ölebilir, kahvede arkadaşlarla okey oynarken başınıza inek düşebilir veya sinemaya giderken tadilat yapılan binanın 4. katından düşen pencere sonucu ağır yaralanabilirsiniz. Belki de işler sizin için bu kadar kötü gitmeyebilir ama yine de önlem almakta fayda var.

Safeti güvenlik butonu size bu konuda yardımcı olmayı hedefliyor. Akıllı telefonlar ile sürekli bağlantıda olma zorunluluğu bulunmayan cihaz, önceden belirleyeceğiniz kişilere GPS aracılığıyla bulunduğunuz yerin konumunu gönderiyor. Tehlike butonuna arka arkaya 3 kere bastığınızdaysa karşılaşabileceğiniz tehlikeler hakkındaki uzman kişiler sizi arıyor ve yapmanız gerekenleri söylüyor. Eğer uzmanların aradığı sırada cep telefonunuza cevap veremiyorsanız o bölgeye hemen polisler yönlendiriliyor.

Indiegogo‘da destekçilerini bekleyen Safeti, su geçirmez bir yapıya sahip ve pili 1 yıl gidebiliyor. Bu arada cihaz şuan Indiegogo‘da 80 dolara satılıyor fakat piyasaya çıktığında 90 dolar etiket fiyatı olacak. Safeti ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Webtekno

Kaynak: http://www.webtekno.com/zimbirtilar/s...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0