Görüş Bildir
Haberler
Tasarladığın Müstakil Eve Göre Baskın Karakter Özelliğini Söylüyoruz!

Tasarladığın Müstakil Eve Göre Baskın Karakter Özelliğini Söylüyoruz!

Easterling
26.04.2022 - 15:30

Yaptığın seçimler baskın karakter özelliğini ortaya çıkaracak. 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, evin bunlardan hangisi gibi görünsün isterdin?

2. Şimdi de kendine bir oturma odası seç bakalım!

3. Peki bu mutfaklardan hangisini seçeceksin?

4. Bu yemek alanlarından birini seçmeni istesek?

5. Hadi bir de kendine yatak odası seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu banyolardan hangisini istersin?

7. Sana bir tane de çalışma odası seçelim mi?

8. Son olarak bir bahçe seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Otoritersin!

Verdiğin cevaplara göre otoriter çıktın. Sen tam tamına bir alfasın ve herkes bunu bilir. Bulunduğun ortamların yıldızı, takımın kaptanlık pazubantısın. Bu pek tabii ki, zorlamayla olmuyor; senin doğal halin bu. Ayrıca seni çekemeyenler, düşmanların vesaire bile sana saygı duyar. Hatta birkaç defa seni taklit ettiklerini gördün. Çünkü her ne işle ilgileniyorsan, bunu doğru yapıyorsun, aynen devam kaptan!

Alaycısın!

Verdiğin cevaplara göre alaycı çıktın. Humor diye bir şey gerçekse, işte o sende vardır. Bazıları espri yapar herkesle beraber güler; bazıları espri yapar sadece kendi güler; bazılarıysa espri yapar kimse gülmez, çünkü işin içinde inceden ironi vardır. İşte sen bu üçüncü bıyık altı gülüşlerin insanısın. Aptallığa tahammül edemiyorsun çünkü; ama seni en çok sinir eden cin olmadan adam çarpmaya çalışanlar. Bu tür, senin tarafından alay edildiğinin bile farkında değil!

Hazırcevapsın!

Hazırcevapsın!
i.internethaber.com

Verdiğin cevaplara göre hazırcevap çıktın. Öncelikle, dışarıdan bakan seni şapşal ya da salak sanabilir. Ancak öyle ince bir espri anlayışın ve öyle ince bir zekan var ki, odunların bunu anlamaması çok normal. Ayrıca çok fena bir laf sokma yeteneğin var ki, sorma gitsin. Öyle bir yerde, öyle bir şey söylersin ki, o arkadaş bir daha gün yüzüne çıkamaz, magmada yaşar. On kilo billurun altında kalmamak için, senden uzak durmak en akıllı çözüm kısacası!

Ateşlisin!

Verdiğin cevaplara göre ateşli çıktın. Çekicilik senin için üretilmiş bir terim. O kadar çekicisin ki etrafına ışık saçıyorsun. Bütün gözler senin üstünde. Bir yere oturduğunda bakışlardan darlanıyorsun o kadar diyelim sana. Ne yaptığını, ne istediğini bilen azınlıktansın ayrıca ve bunu göstermekten asla çekinmiyorsun; kendini çok iyi tanıyorsun çünkü. Mıknatıssın kısaca, sana doğru çekilmeyen gitsin kendini yakın bir yerden boşluğa bıraksın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
167
63
35
32
10
10
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Ateşlisin! Verdiğin cevaplara göre ateşli çıktın. Çekicilik senin için üretilmiş bir terim. O kadar çekicisin ki etrafına ışık saçıyorsun. Bütün gözler sen... Devamını Gör

Necla Kaplan

Alaycısın

isotlu-baklava

Verdiğin cevaplara göre otoriter çıktın. Sen tam tamına bir alfasın ve herkes bunu bilir. Bulunduğun ortamların yıldızı, takımın kaptanlık pazubantısın. Bu p... Devamını Gör