Görüş Bildir
Haberler
Tasarımlarıyla Mutfağınıza Bambaşka Bir Hava Katacak En Şık Baharatlıklar

etiket Tasarımlarıyla Mutfağınıza Bambaşka Bir Hava Katacak En Şık Baharatlıklar

Kübra
16.12.2021 - 15:30

Evimizde pişirdiğimiz yemeklerin lezzet sırrı, kokuları ile bizi mest eden baharatların kullanım şekilleri kadar saklama  koşulları da çok önemli. Yaprak, tohum, meyve, kabuk veya kökten oluşan baharatlar da tüm gıdalar gibi nem ve yüksek ısıdan etkilenebilir. Bu yüzden iyi muhafaza edilmiş, direkt güneş ışığı ve neme maruz kalmayan kaplarda çok uzun süre saklanabilir.

Baharatlarınızı güvenle muhafaza ederken mutfağınızın şıklığına şıklık katacak, pratik kullanımlarına bayılacağınız birbirinden kullanışlı baharat takımlarını sizin için derledik. Gelin birlikte bakalım.

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dört mevsim baharatlık sizce de çok güzel değil mi?

1. Dört mevsim baharatlık sizce de çok güzel değil mi?

Klasik kar küresi modelinde tasarlanmış ilkbahar, yaz, sonbahar ve kışı sembolize eden baharatlıklarıyla mutfağınızda yerini alacağı kesin! Kolay doldurulabilen ve bulaşık makinesinde yıkanabilen bu dekoratif seti isterseniz hediye olarak da alabilirsiniz.

Linki burada.

Kendi çeyizime almıştım şimdide iki kardeşim dediğim arkadaşıma aldım beğendiler ve baya kaliteli

2. Karaca Egypt 5 Parça Baharat Takımı

2. Karaca Egypt 5 Parça Baharat Takımı

Malzemesi porselen olan bu ürünü elde yıkamanız gerekiyor. Tasarımıyla mutfağınıza ayrı bir hava katacak bu seti almayı düşünürseniz linkini buraya bıraktım.

Bu seti alan bir kullanıcı yorumu şöyle:

tezgâh üstünde kaba baharat takımları sevmedigim için bu ürünü tercih ettim ve çok beğendim kesinlikle alınmalı

3. Karacanın takımları gerçekten çok güzel.

3. Karacanın takımları gerçekten çok güzel.

Büyük tezgahı kaplayan baharatlıklar yerine hem tasarımı farklı olan hem de yer kaplamayan bu seti de düşünebilirsin. Kapaklarının vakumlu olması da baharatların uzun süre dayanmasını sağlıyor.

Rengi de oldukça hoş bu sete buradan ulaşabilirsin.

Hitlerimden birisi hem dekoratif hem kullanışlı

4. Kitchen Pembelia 12'li Etiketli Kaşıklı ve Bambu Kapaklı Baharatlık Seti

4. Kitchen Pembelia 12'li Etiketli Kaşıklı ve Bambu Kapaklı Baharatlık Seti

12 parçadan oluşmasıyla ihtiyacınızı tamamen karşılayacak bir set. Yanında 11 adet etiket hediyesiyle geliyor. Kapaklar hariç makinede yıkayabilirsiniz. 

İçinde kaşıklarının olması da oldukça avantajlı düzen sevenlerin bayılacağı bu seti hazır indirimdeyken kaçırmamalısın!

Bu kadar güzel ve kaliteli olucağını beklemiyodum. Kargo da çok özenliydi. Hiçbir hasar almadan hızlı bi şekilde elime ulaştı. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsin. Etiketler için de teşekkürler.

5. Tezgah üstünü kalabalık sevmeyenlere müjde!

5. Tezgah üstünü kalabalık sevmeyenlere müjde!

Weather Forecast mıknatıslı paslanmaz çelik baharatlık 12 parçadan oluşuyor. Mıknatıs özelliği sayesinde baharatlıklar için tezgahta ayrı bir yer ayarlamanıza gerek kalmadı. İster buzdolabı kapağına isterseniz de davlumbazın üzerine de koyabilirsiniz.

Muhteşem bir takım kalitesi çok güzel mutfağımda dağınık görüntüyü alıp dolabımda yer açtı ayrıca buz dolabımda da ayrı bir hava kattı emeği geçen herkese teşekkür ederim 🙏

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evet evet bu bir baharat takımı çaydanlık değil!

6. Evet evet bu bir baharat takımı çaydanlık değil!

Çeyiz alışverişi yapıyorsan ve gold rengine bayılıyorsan bu takımı hemen sepetine atmalısın. 15 parçadan oluşan çelik baharat takımının kapakları da çelik ve bulaşık makinesinde yıkamaya uygun. 

Buna benzer diğer takımlara buradan bakabilirsin.

Bu takımı almış bir kullanıcının yorumu şöyle:

Uzun süredir ürünü takip ediyordum alsam mı almasam mı kararsızdım ve aldım iyi ki de almışım çok güzel gönül rahatlığıyla alabilirsiniz .Çok özenli paketlemişlerdi . Çelik kapak geldi . Her şeyi sağlam . Ufak çizik dahi yoktu . Takıntılı ve kararsız bir insan olarak çok memnun kaldım almayı düşünüyorsanız gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

7. Sade ve şık sevenler burada mı?

7. Sade ve şık sevenler burada mı?

Karaca Local baharat takımı 4 adet küçük baharatlık, 3 adet büyük baharatlıktan oluşuyor. Sade ve şık bir tasarıma sahip bu takım her mutfağa yakışır. 

o kadar şahane ki tavsiye ederim almanızı çok şık duruyor

8. Bu tatlı takımı almadan geçmek çok zor!

8. Bu tatlı takımı almadan geçmek çok zor!

Karaca Jungle 6 parça baharat takımı birbirinden güzel renkleriyle, doğadan aldığı ilhamla desenlerinin tatlılığı harika bir seçenek olacaktır. 3 adet küçük, 3 adet büyük baharatlıktan oluşan bu seti ister kendine istersen de sevdiklerine hediye olarak alabilirsin.

ceyizim icin aldim cok saglam elime ulasti renkleri cok tatli cok begendim

9. Şık bir takım daha

9. Şık bir takım daha

Karaca Globe 7'li baharat takımı 3 adet büyük boy, 4 adet küçük boy baharatlıktan oluşuyor. Genelde baharatlıklar tezgah üstünde durduğundan mutfağımıza şık tasarımlı ürünler seçiyoruz. Bu takım da onlardan biri. 

Kullanıcı yorumu:

sipariş ederken çok beğenerek sipariş verdim geldiği zaman resmen aşık oldum çok zarif çok güzel çeyizimi taçlandıracak gibi görünüyo

10. Dönen baharatlık seti de oldukça kullanışlı.

10. Dönen baharatlık seti de oldukça kullanışlı.

Joy Kitchen Elanor baharatlık seti özenli tasarımı, fonksiyonel olması, doğal, kaliteli ve şıklığıyla en çok tercih edilenler arasında.1 adet ahşap stand ve 16 adet cam baharatlıktan oluşuyor. 

Şu an indirimli fiyatıyla oldukça avantajlı böyle bir set arayanlar kaçırmasın.

Buna benzer setlere göz atmak istersen buradan bakabilirsin.

Hızlı elıme ulaştı, muhteşem paketleme. Ürün çok tatlı, tam fotoğraf gibi. Kaç haftadır kullanıyorum ve her seferinde iyi ki almışım diyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Siyah kapaklı kavanoz seti de düzen sevenlere gelsin.

11. Siyah kapaklı kavanoz seti de düzen sevenlere gelsin.

12'li baharatlık kavanozu ve 76 adet suya dayanıklı etiket dahil bir set. 38 adet yuvarlak, 38 adet dikdörtgen olmak üzere toplam 76 adet etiket gönderiliyor. Etiketler suya dayanıklı ama kavanozları bulaşık makinesinde değil elde yıkamanız öneriliyor.

Cam kavanoz kullanmayı sevenler fakat farklı boyut ve renklerde kavanozlardan sıkılanlar bu seti kaçırmamalı.

Ürün fotoğraflarda gözüktüğü gibi, standart baharat poşetlerindeki ürünlerin tamamını alcak büyüklükte. Font ve kavanozun şekli hoşuma gittiği için aldım. Başarılı bir ürün ve paketlemesi olduğunu düşünüyorum.

12. Uygun fiyatlı bir set arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat.

12. Uygun fiyatlı bir set arayanlar için  kaçırılmayacak bir fırsat.

Woodsy 16parçadan oluşan baharat seti özenle tasarlanmış doğallığı ve kalitesiyle mutfağınıza çok yakışacak. Çok yer kaplamaması büyük bir avantaj.

Bu seti alan bir kullanıcının yorumu şöyle:

Ürün iyi, ahşabını yağlayıp şişeleri yıkayıp kullanmaya başladım, tavsiye ederim. Paketlemesi köpük ve kartonla destekliydi. Merak edilen iki soru vardı, onları da yazayım, bu satıcıdan aldığım üründe kapaklar çevirmeli ve sağlam kapanıyor, kendiliğinden açılmıyor. Ayrıca dökme yerleri 3 kademeli, ürün başarılı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın