Görüş Bildir
Haberler
Tarihteki Hangi Türk Devleti Gibi Güçlüsün?

etiket Tarihteki Hangi Türk Devleti Gibi Güçlüsün?

Trex
24.03.2017 - 16:21

Sen çok güçlüsün eminiz ama hangi Türk devleti gibi güçlüsün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Tarihi liderlerle başlayım. Sence hangisi daha güçlü bir liderdi?

2. Bir devlet olsan bayrağında hangi renk kesinlikle olurdu?

3. Rakiplerinle mücadele ederken en çok neyine güvenirsin?

4. Sosyal medyada saçma sapan paylaşımlar yaptığını düşündüğün kişilere karşı ne yaparsın?

4. Sosyal medyada saçma sapan paylaşımlar yaptığını düşündüğün kişilere karşı ne yaparsın?

5. Peki söyle bakalım. Sen hangisisin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak zaman makinesi sana iki fırsat sunuyor. Hangisini tercih ederdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Türkiye Cumhuriyeti!

Türkiye Cumhuriyeti!

Sen Türkiye Cumhuriyeti gibi güçlüsün. Sen büyük mücadelelerin insanısın. Senin için hayat hiçbir zaman kolay olmadı; ancak sen zırlayıp kendine acımak yerine çalıştın, öğündün, güvendin. Kurtuluş Savaşı'nın ruhunu yansıtıyorsun yani. Zor dönemlerden geçsen de içindeki potansiyeli tekrar yakalaman, o şaşaalı günlerine dönmen an meselesi. Sadece lütfen enseyi karartma, çünkü biliyorsun ki, muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcut!

Osmanlı İmparatorluğu!

Osmanlı İmparatorluğu!

Sana Osmanlı İmparatorluğu gibi güçlüsün! Sen azametlisin, pek bir şanlısın ve dahi otoritersin de. Yürüdüğün yollar haşmetinden titrer. Vurdun mu masaya yumruğunu, en olmayacak işleri bile oldurursun. Düşmanına korku, dostuna güven verirsin. Ceddin deden, neslin ise babandır ayrıca. Yani geleneklerine bağlısın; sırf 'yeni' diye yozlaşmış şeylerin, sana yutturulmasına tamamen karşısın. Kısaca sana Osmanlı çıktı, çünkü senin ecdadın belli!

Göktürkler!

Göktürkler!

Sen Göktürkler gibi güçlüsün!  Gücünü bizzat içinde bulunduğun toplumdan alıyorsun. Sen en asil duyguların insanısın. Kardeşlik ve dostluğa o kadar önem veriyorsun ki, sanki hayatta daha önemli bir şey olamazmış gibi. Hatta bir bir ülkeyi bir ekmek gibi ikiye bölüp yönetiyorsun, o derece (Sen hep doğuda tabii ki :)) Kardeşliğe önem vermense kesinlikle tevazundan ileri gelmekte. Yoksa sen tam bir alfasın; lider yani. Bir 'kurt' sürüsündeki 'başbuğ' ya da 'asena' misali yani!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1099
510
217
108
42
42
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dldldk dkjdod

Türkiye Cumhuriyeti! Türkiye Cumhuriyeti! Sen Türkiye Cumhuriyeti gibi güçlüsün. Sen büyük mücadelelerin insanısın. Senin için hayat hiçbir zaman kolay o... Devamını Gör

nusret k

Türkiye Cumhuriyeti! Sen Türkiye Cumhuriyeti gibi güçlüsün. Sen büyük mücadelelerin insanısın. Senin için hayat hiçbir zaman kolay olmadı; ancak sen zırlayı... Devamını Gör

Bekircan karaoğlu

En iyisi olan çıktı.TÜRKİYE CUMHURİYETİ!