Görüş Bildir
Haberler
Tamindir.com 1 Milyar İndirmeyi Geride Bıraktı

Tamindir.com 1 Milyar İndirmeyi Geride Bıraktı

Tamindir
27.10.2016 - 01:32

2004 yılında Türkiye’nin en büyük uygulama indirme platformu olma hedefiyle yayın hayatına başlayan Tamindir.com, 1 milyar indirme rakamını aşarak 2 milyara doğru tırmanmaya başladı.

Tamindir.com 1 Milyar İndirmeyi Geride Bıraktı. Popüler tekno blog ve indirme sitesi 12 yıllık yayın hayatına pek çok başarı sığdıran ve farklı kategorilerle ulaştığı rakamlarla Türkiye’de kendi kulvarında lider duruma geldi. 

1 Milyar indirme sayısını aşmış olan Tamindir.com'un yayın hayatı boyunca ne gibi kilometre taşlarını aştığını videomuzdan izleyebilirsiniz. Türkiye’nin en popüler yazılım, uygulama ve oyun indirme sitelerinden Tamindir.com, Türkiye'de 43 binden fazla, farklı uygulamanın indirilmesini sağlayan kullanıcıları arasında sosyal medyada işlevselliği ile tercih edilen bir web sitesi. Henüz beta aşamasında olan yenilenen arayüzünü de beta.Tamindir adresinden yayına alan Tamindir.com günde yaklaşık 230 bin ortalamayla kullanıcılarına hizmet veriyor. 

Program indirme hizmetinin yanı sıra Tamindir.com, her konuda yardımcı ve rehber teknoloji blogları ve güncel haberlerle de oldukça kapsamlı bir tekno-info web sitesi olarak dikkat çekmeye devam ediyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın