Görüş Bildir
Haberler
Tamer Karadağlı: 'PKK'nın Terör Örgütü Olduğuna İnanan İnsanım' Nihal Yalçın'a HDP Sahip Çıktı...

Tamer Karadağlı: 'PKK'nın Terör Örgütü Olduğuna İnanan İnsanım' Nihal Yalçın'a HDP Sahip Çıktı...

Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi kadın oyuncu ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik Türkiye'nin en çok konuşulan konularından biri oldu. Olayın ardından linç kampanyası başlatılan Karadağlı sessizliğini ilk kez bozdu. Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten ünlü aktör, 'Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. Polisimize asker kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye' ifadelerini kullandı. İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile ödülü takdim etmek için sahneye çıkan Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog, sosyal medyada gündem oldu. Yalçın, ödül töreni sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, 'Lütfen Tamer'in önüme geçmesine izin vermeyin. Bu gece benim gecem.' dedi. Yalçın'a sosyal medya üzerinden oyuncu ve siyasi isimlerden destek verildi.

"Yalçın, Selahattin Demirtaş'ı mı Destekliyor?"

"Yalçın, Selahattin Demirtaş'ı mı Destekliyor?"

Yaşanan olayın ardından sosyal medyada gündem olan Tamer Karadağlı, TV8 ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak kendini şu sözlerle savundu: 'Ben hiçbir terbiyesizlik yapmadım. Dönüp bana 'sus mu diyorsun' dedi. Ben de hayır ödülünüzü alın onunla konuşun dedim. Çünkü zafer konuşmaları ödülle yapılır. Ben bu kadar ciddiye almadım olanları. Ben hiçbir şey söylemedim, linç yemeye başladım. Sonra ona sahip çıkmaya başladılar. Demek ki ona sahip çıkanlar başka insanlar. Oyunculuğuma laf edenleri ciddiye almıyorum. Orada konuşma uzadığı için sıkılmış olabilirim. Kendi meslektaşlarını aşağılaması benim hoşuma gitmedi. Organize bir şekilde linç girişimi var. Ben Nihal Yalçın'ı sadece oyuncu kimliğiyle değerlendiriyorum. Benim sevdiğim bir oyuncu. 'Kadınların konuşması bastırılıyor' denildiğinde olayın içeriğine bakmaya başladım. Yalçın'ın paylaşımlarına bakmaya başladım. 'Selahattin Demirtaş'a özgürlük' falan demiş. Demirtaş 'Öcalan'ın heykelini dikeceğiz' dedi hanımefendi bunu mu savunuyor? Pelvin Buldan falan da ona sahip çıkıyor. Türk ordusuna silah doğrultan, ateş eden, polisini, öğretmenini öldüren terörist örgütün tümüyle karşısındayım. Ben PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan bir insanım. Şimdi gidip onlara sormak lazım. Siz PKK'nın terör örgütü olduğuna inanıyor musunuz? Abdullah Öcalan'ın bebek katili, terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz? Lanetliyor musunuz?' diye.'

"Hangi Kadına Ne Düşmanlık Yapmışım?"

"Hangi Kadına Ne Düşmanlık Yapmışım?"

'Bana söylenen şey bu festivalin sanatla alakasının olmadığı, sadece politik olması. Gittiğime de pişman oldum. Kimin neyi savunduğu hangi partiye oy verdiğinin bir önemi yok. Burada sanatta bahsedildiği için ben sorgulamadan gittim Zaten hanımefendi HDP'yi ve Demirtaş'ı sahiplenen biriymiş. Hangi kadına ne düşmanlık yapmışım ben? Kadın düşmanlığı ne demek? Benim son oynadığım Savaşçı dizisindeki rolüm mü onu rahatsız etti.'

Yalçın, Karadağlı'nın Taklidini Yaptı

Yalçın, Karadağlı'nın Taklidini Yaptı

Tamer Karadağlı'nın tepkilerinin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nihal Yalçın, 'Lütfen Tamer' in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem' dedi. Yalçın bu açıklamasının ardından bir arkadaşıyla video çekerek Tamer Karadağlı'nın taklidini yaptı.

"HDP'nin Sahiplendiği Bir İnsan Olarak Linç Kampanyası Başlattılar"

"HDP'nin Sahiplendiği Bir İnsan Olarak Linç Kampanyası Başlattılar"

Kendisine kadın düşmanlığı üzerinden yapılan linç kampanyasına da karşı çıkan Karadağlı, 'Bunu bu şekilde bana söylediler. Tahmin edemezdim. Çünkü hanımefendi zaten HDP'yi, Selahattin Demirtaş'ı sahiplenen onların da sahiplendiği bir insan olarak şimdi bir linç kampanyası başlatıp bunun üzerinden gidiyorlar. __Hangi kadına düşmanlık yapmışım, eski karıma mı yapmışım, anneme mi yapmışım? Hangi kadına yapmışım.' söyleminde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Törenin Sanatla Uzaktan Yakından Alakası Olmadığını Söyledi

Törenin Sanatla Uzaktan Yakından Alakası Olmadığını Söyledi

Tamer Karadağlı, HDP'li vekillerin de dahil olduğu bir koruma kalkanı altında Nihal Yalçın tarafından kendisine verilen tepkinin, sanatla uzaktan yakından alakası olmadığına dikkat çekti.

'Zaten Politik Bir Festival, Biz Bu Konuşmaları Yapmak İçin Geliyoruz'

Törenin politik olduğunu belirten Karadağlı, 'Yani bir anda böyle HDP milletvekilleri sahip çıkıyor. İşte politik bir duruş çünkü benim de daha sonra dün öğrendiğim şey, bir arkadaşıyla konuştum ben. 'Burası zaten politik bir festival, biz bu konuşmaları yapmak için geliyoruz.' Söylenen şey, bu festivalin sanatla filan alakası olmadığı, tümüyle politik oluğu, bu insanların zaten bu konuşmaları yapmak için orada olduğu.' ifadelerini kullandı.

'PKK'nın Terör Örgütü Olduğuna İnanan İnsanım'

'PKK'nın Terör Örgütü Olduğuna İnanan İnsanım'

Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye. Kendisinin bir arkadaşı ile konuştum. Burası zaten politik bir festivalmiş. Bu konuşmaları yapmak için geliyoruz demiş kendisi. Bana söylenen şey, festivalin sanatla alakalı olmadığı. Hanımefendi zaten HDP'yi Demirtaş'ı sahiplenen ve onların da sahiplendiği bir insan.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
9
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın