Görüş Bildir
Haberler
Tamamen Bilimsel! Seçtiğin Yüzlere Göre Senin Siyasi Görüşünü Tahmin Ediyoruz!

Tamamen Bilimsel! Seçtiğin Yüzlere Göre Senin Siyasi Görüşünü Tahmin Ediyoruz!

Sen ilkel bir kabilenin üyesisin ve çeşitli durumlar için çeşitli liderler seçmelisin! Seçeceğin bu liderler, senin siyasi görüşün hakkında bize fikir verecek!

Not: Bu test, Princeton Üniversitesi'nin bilimsel bir araştırmasına dayanmakta olup, tüm ön yargıları ve kültürel kodları minimize etmek amacıyla ilkel bir kabile örneğinden gidilmiştir. Ancak yine de sizin siyasi görüşünüzü %100 vermez!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kabilesi olmayan ama avcılık yetenekleri üst düzeyde olan bir grup avcı senin kabilene katılmak istiyor. Bunların size katılıp katılmayacağına şunlardan hangisi karar versin?

2. Kabile, yiyeceklerini depolamak için bir tahıl inşa etmeye karar verir. Projeden kim sorumlu olmalıdır?

3. Başka bir kabile, senin kabilenin tüm yiyeceklerini aldı ve size hiçbir şey bırakmadı. Kabilenin hareket tarzını kim belirlemeli?

4. Kabilenin gençleri bir isyan içerisinde ve kabilenin yaşlılarıyla çatışma halinde. Onlarla konuşmaya kimi göndermeli?

5. Başka bir kabile, senin kabilenin de kullandığı ortak avlanma alanının etrafına çit çekiyor. Kabilenin hareket tarzını kim belirlemeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kabilenin etrafında birçok akarsu var. Kabile üyeleri bu akarsulardan biri yüzünden zehirlendi. Konuyu kim araştırmalı?

7. Kabilenin önemli bir üyesi hasta. Kabilenin doktorları farklı yöntemler öneriyor. Bu farklılıklardan hangisinin uygulanacağına hangisi karar vermeli?

8. Kabilenin yakınlarında başka bir kabilenin savaşçıları olduğu tespit edildi. Kabileni bu durumda kim yönetmeli?

9. Komşu kabileye saldırıp zarar veren birkaç kişi senin kabilenin sınırlarında yakalandı. Onların akıbetine kim karar vermeli?

10. Kabilen gıda konusunda sıkıntıda. Önünüzde de yıllık ritüel kutlamanız var ve gıda konusunda tasarruf yapmanız şart! Bu olayı kim yönetmeli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kabilenin yerleştiği yer sel tehlikesi altında. Bu durumdan korunmak için tüm kabile üyeleri beraber çalışmalıdır. Ama bir de yönetici gerek, kim olmalı?

12. Komşu bir kabile, sizden vergi istiyor. Eğer kabilen vergi vermeyi kabul ederseniz, size saldırmayacaklar. Kararı kim vermeli?

13. Kabilenin yetenekli avcıları av sırasında, başka bir kabilenin savaşçıları tarafından öldürüldü. Diğer kabile yönetimi olayın kaza olduğunu söyledi. Kabilenin hareket tarzını kim belirlemeli?

14. Kabilen çok verimli bir arazi buldu. Ancak başka bir kabile de kendilerine ait olduğunu iddia ediyor. Sizi bu durumda kim yönetsin?

15. Kabilenin yakınlarında yeni bir meyve türü keşfetti. Ancak toplayıcılıktan sorumlu olan kişiler, zehirli mi değil mi emin değiller. Kararı kim versin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Kabilenin yakınlarında çok tehlikeli bir kurt sürüsü görüldü. Kabilene kim liderlik etmeli?

17. Kabile üyesi evli bir kadının başka bir kabiledeki savaşçının biriyle ilişki varmış, ortaya çıktı. Kabilenin tutumuna kim karar vermeli?

18. Çok verimli ve oldukça yeşil çayırlar keşfedildi. Ancak başka bir kabilenin olup olmadığına karar veremiyorsunuz. Kabilenin nasıl tavır takınacağına kim karar versin?

19. Kabilenin avcılarından biri işi savsaklayıp, ava nadiren katılıyor; anca keyfi yetince... Onunla konuşmaya kim gönderilmeli?

20. Kabilenin evli çiftlerinden birisi, ilişkilerinde ciddi sıkıntı yaşıyor ve evlilikleri her an bitebilir. Onlarla konuşmak için hangisi gönderilmelidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Kabilenin üyelerinden birisi, yiyecekten daha fazla pay almak istiyor. Onunla konuşmaya kimi göndermelidir?

22. Kabilenin iki erkek üyesi aynı kadını sevdiklerinden kavga etmektedirler. Onlarla konuşmak için kimi göndermelidir?

23. Arazilerden daha fazla verim alabilmek için, dere ağzının değişmesi ve araziye yakın geçmesi gerekmektedir. Bu işten kim sorumlu olmalıdır?

24. Birisi gece yarısı kabile yerleşkesine sızmış ve evleri yakmaya teşebbüs etmiştir. Bu kişi hakkındaki kararı kim vermelidir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?