Görüş Bildir
Haberler
Tam Ekranlı LG G6 Gerçekmi Gelecekmi (Video)

Tam Ekranlı LG G6 Gerçekmi Gelecekmi (Video)

wepteknotek
29.11.2016 - 01:35

Tam Ekranlı LG G6 Gerçekmi Gelecekmi (Video)

Tam Ekranlı LG G6 Gerçekmi ?

Güney Koreli Sektörün devlerinden biri olan LG nin ismi söylentilerde geçmeye başladı. Geçen haftalarda konsept LG G6‘nın görselleri sızdırılmıştı.

Firmanın piyasaya süreceği yeni üst segment telefonunda, ön yüzünde komple ekran kullanıp kullanmayacağı belirsizlik içindeydi ama kimliği belirsiz bir endüstri kaynağı LG‘nin bazı projeleri,planları hayata geçirmek için çalışmalar yaptığını ifade ediyor.

Söylentilere ve İddialara göre pazardaki talebi hızla ilerleyen değişikliğin farkına varan LG, karda yürüyüp izini belli ettirmeden tam ekranlı cihaz üzerinde çalışmalarını başlatmış. Sızdıran kaynak verim problemlerinden’de bahsetmekte.

Tabiki bunların hepsi iddia ve söylenti birşey demek güç iki seçenek var ya gerçek yada sadece söylentiden ibaret yakın bir zamanda heb birlikte göreceğiz.

Bunların yanı sıra konsept LG G6‘ya ait bir video da var mutlaka izlemek istediğinizi düşünerek siz değerli okurlarımızla paylaşmak istedik iyi seyirler ve sizin bu tam ekran hakkındaki düşünceleriniz nedir? Bizimle paylaşırsanız seviniriz .

İçeriğin Devamı Aşağıda

LG G6 Trailer Concept Video Rendering with Ultra Slim Design & Fast Charging

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın