Görüş Bildir
Haberler
Taksim'de LGBTİ Üyelerine Müdahale

Taksim'de LGBTİ Üyelerine Müdahale

Batuhan
19.06.2016 - 13:27 Son Güncelleme: 19.06.2016 - 13:28

İstanbul Valiliği'nin izin verilmeyeceğini açıklamasına rağmen, 'LGBTİ Onur Yürüyüşü' için çağrı yapılması üzerine önlemler artırıldı. Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’ne bariyerler yerleştirildi. İstiklal Caddesi ara sokaklarında toplanan gruba polis müdahale etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19-26 Haziran tarihleri arasında yapılması planlanan ancak İstanbul Valiliği'nin güvenlik gerekçesiyle yasakladığı, “LGBTİ Onur Yürüyüşü” nedeniyle Taksim Cumhuriyet Anıtı bariyerlerle kapatıldı.

Ayrıca Taksim Meydanı'na çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Meydanın çeşitli yerlerine de TOMA'lar konuşlandırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taksim'de yürüyüş yapmak isteyen LGBTİ üyelerine polis müdahale etti.

Beyoğlu İmam Adnan Sokak'ta toplanan LGBTİ üyeleri, düdük çalıp ellerindeki flama ve pankartlarla Taksim Meydanı'na yürümek istedi.

Fotoğraf: @KILICASLAN / Twitter

Polis, gruba dağılmaları yönünde uyarıda bulundu. Grup üyeleri yürüyüşüne devam etmek isteyince polis müdahalede bulundu. Biber gazlı müdahale sonrası grup üyeleri ara sokaklara dağıldı.

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
354
310
217
54
44
27
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Freya

LGBT konusunda ne düşünürseniz düşünün burada yapılan tamamen iktidarın kendi din anlayışını dayatarak bir kesimin anayasal hakkını gaspetmesidir, faşizmdir.... Devamını Gör

Eralp Erol

tüm dünyada her yıl aynı tarihte yapılır

insanları daha nereye kadar kısıtlayacaklar?bunun patladıgı nokta ülkenin zararına olucak.halbuki bu kadar kasmasalar herkes istedigi gibi yürüse.kimseye zar... Devamını Gör

Yusuf Kayhan

burası müslüman ve kültürleri farklı olan bir ülke..

monapizza

LGBT yürüyüşüne karşı cikanlar, divan şiirlerinin kadınlar için yazıldığını sanıyor herhalde.

Yusuf Kayhan

he he tamam.