Görüş Bildir
Haberler
Taht Oyunları - Game Of Thrones Temalı Düğün

Taht Oyunları - Game Of Thrones Temalı Düğün

Yudum Özkan
03.03.2015 - 19:01 Son Güncelleme: 04.03.2015 - 16:39

Game Of Thrones Temalı Bir Düğün

Büyük bir Game Of Thrones hayranıysanız bu haber dikkatinizi çekecektir. İçimiz hoplaya zıplaya yeni bölümleri beklerken bu düğün fikrini görünce siz de benim gibi şaşıracaksınız. 

Son dönemde artık her düğünün bir karakteri bir teması var. Doğum günü organizasyonlarında da öyle. Ama dizilerden kitaplardan esinlenilen düğünler daha çok ilgi çekici olabiliyor. Çünkü iyi birşey çıkarmak için kostümlerinden makyajına herşeye dikkat edilmesi gerekiyor ki sonucu değsin.

İşte bu çift gerçekten sıradışı birşey yapmış. Profesyonel bir ekiple çalışan bu çiftin düğüne yakından bakalım :

Kaynak: http://www.dugunce.com/2015/03/03/gam...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hereford’tan Darren Prew, 37, ve Kerry Ford, 33 ile tanışın. Jon Snow ve Daenerys Targaryen şeklinde giyinmiş çiftimiz bambaşka bir düğüne imza atmışlar. Dekorasyon ve renklerle ufak detaylarla bir düğün ya da doğum günü organizasyonu görüyorduk ama bu tamamen başka birşey olmuş. Sadece çift değil, bakın daha ne detaylar var :

Kıyafetlerindeki detayları ve hatta Jon Snow'un kurtlarını bile düşünmüşler.

Bütün aile de onlara eşlik etmiş. Her kişiye dizideki önemli karakterleri vermişler. Ned Stark'ı ölen bir yakınları canlandırmış da olabilir. -Öff tamam-

Hodor ve Bran Stark

Hodor ve Bran Stark

Gelinin babası  Terry Ford (66) Hodor’u canlandırmış ve damatın kız kardeşi Samantha Crump (39) Brienne’i canlandırmış. Hodor’un sırtındaki Bran Stark’ı da unutmamışlar hani.

Gelin ve damadın anneleri Catelyn Stark and Melisandre’yi canlandırırken damadın kayınbiraderi de Khal Drogo’yu canlandırmış.

Her halinden belli olan düğün profesyonel bir ekip tarafından hazırlanmış. Organizatörler, bu düğün için Eastnor Kalesi’ni kiralamışlar. Stil, makyaj, tiyatral roller hepsi 50 saatten fazla sürmüş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Düğünde iş sadece görünüşte değil, herkese rolleri gereği tiyatral eğitimler de vermişler. Fotoğraflarda göremediğimiz tören sahnelerini en alttaki videoda izleyebilirsiniz.

İmzaladıkları kaleme ve pastanın dekorasyonuna ve hatta kestikleri 'bıçak'a da dikkat!

Taht Oyunları - Game Of Thrones Temalı Düğün

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın