Görüş Bildir
Haberler
Tahkim Kurulu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Cezasını Onadı

Tahkim Kurulu, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Cezasını Onadı

Enver K.
19.02.2015 - 18:39

Tahkim Kurulu, Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşması sonrası PFDK tarafından cezaya çarptırılan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yöneticiler Yakup Aslan ve Ali Uzunay'ın cezalarını onadı.

Her iki kulübün de duruşma ve tanık taleplerini de reddeden Tahkim Kurulu, Hacıosmanoğlu'nun farklı açıklamalarından dolayı aldığı toplam 180 günlük hak mahrumiyeti cezasını yerinde gördü.

Kurul, Trabzonspor yöneticisi Ali Uzunay'a PFDK tarafından sportmenliğe aykırı haraketten verilen 28 günlük hak mahrumiyeti cezasını nevini değiştirerek hakaretten 28 gün olarak karara bağladı.

TELEFON CEZASI ONANDI

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Fenerbahçe - Trabzonspor maçından 1 gün önce hakem Bülent Yıldırım'ı aramasından dolayı, PFDK tarafından verilen 60 gün hak mahrumiyeti cezasının hukuksuz ve yersiz olmasına karşılık yaptığı itiraz da Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiş oldu.

Hacıosmanoğlu, bir gün önce düzenlediği basın toplantısında 'Benim, hakemi aramamla ilgili TFF talimatında bir düzenleme yok, kaldı ki TFF de bu olaydan sonra talimatı değiştirdi ve olmayan bir maddeden bana ceza verilemez. Tahkim Kurulu mutlaka bunu kaldıracaktır.' açıklamasını yapmıştı ancak Tahkim Kurulu, 'hukuksuz' iddiasına karşılık cezayı hukuki bularak onamış oldu.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/haciosmanoglunun...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın