Görüş Bildir
Haberler
Taffarel: "Buraya Turistik Gezi İçin Gelmedik"

Taffarel: "Buraya Turistik Gezi İçin Gelmedik"

Fatih
24.11.2015 - 19:34

Galatasaray Teknik Sorumlusu Claudio Taffarel, Atletico Madrid maçı öncesi basın toplantısı düzenledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çok zor bir rakibe karşı mücadele edeceklerini söyleyerek sözlerine başlayan Taffarel, her şeyin kendi ellerinde olduğunu belirtti.

Maç hakkında konuşan Taffarel: ''Gruba baktığınızda her şey açık. Nasıl İstanbul'da onlar bizi yendiyse biz de onları yenebiliriz. Kimse bizim buraya turistik seyahat için geldiğimizi düşünmesin. Biz kendimize güveniyor ve iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Her sahada olduğu gibi Galatasaray'ın bu maçta da amacı galibiyettir. Yarınki maçla ilgili ümitsiz olmak gibi bir durumumuz yok. Ümitsiz olmak için bir sebebimiz de yok diye düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

Gol atma anlamında yükü sadece forvetlere yüklememek gerektiğini savunan Taffarel: ''Atletico Madrid'e baktığınızda duran topları da çok iyi kullanan bir takım olduğunu görüyoruz. Yine gole yakın birçok oyuncuları var. Biz de önlemlerimizi buna göre aldık. En iyi şekilde onları durdurmak istiyoruz. İspanya basınında Atletico Madrid'in gol yollarında kriz yaşadığı düşünülüyorsa umarım bu kriz yarın da devam eder ve buradan iyi bir sonuç alarak ayrılabiliriz.' diye konuştu.

'Denizli ile konuşmadık'

Şu ana kadar Mustafa Denizli ile herhangi bir konuşmalarının olmadığını belirten Brezilyalı, ''Mustafa Denizli'nin yarın buraya gelerek maçı tribünden izleme ihtimali varmış. Otele gelerek bizimle bir görüşme gereçekleştirebilir. Kendisiyle ilgili şu ana kadar kadro seçimi ya da başka bir konuyla ilgili herhangi bir konuşmam olmadı. Bizim belli bir çalışma programımız var ve çalışmalarımızı o yönde sürdürdük. Ama tabii yeni hocamız yarın buraya gelirse bize ekstra bir güç katacaktır.' dedi.

Muslera: "Sorumluluk almalıyız"

Galatasaray'da Fernando Muslera ve Jose Rodriguez, İspanya'da oynanacak Atletico Madrid maçı öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundular.

Fernando Muslera'nın açıklamaları şu şekilde: 

'Ben karakter olarak sorumluluk almayı seven bir oyuncuyum. Belli bir seviyeye ve yaşa geldiyseniz sorumluluk almalısınız. Ben de artık 30 yaşına merdiven dayadım, takımın tecrübeli oyuncularından biriyim. Milli takımdayken Godin ve Jimenez ile bu maç hakkında konuşmadık, oradaki eleme maçlarımız önemliydi.'

Jose Rodriguez şu şekilde konuştu:

'Zor bir maç bizi bekliyor ama buradan en iyi şekilde ayrılacağız. Başımızda Taffarel gibi tecrübeli biri var. Son maçlarda defansif anlamda sıkıntılar yaşadık, buna dikkat etmeliyiz. Ofansı da aynı seviyede tutmamız lazım.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Goal & Şampiy10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
2
0
0
0
0