Görüş Bildir
Haberler
Survivor'da Gündeme Gelen Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında ve Mesleği Nedir?

Survivor'da Gündeme Gelen Ayşe Yüksel Kimdir, Kaç Yaşında ve Mesleği Nedir?

Survivor 2021 ünlüler gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ederken, yarışmacılar ve aileleri arasında yaşanan polemikler yarışmaya damgasını vurdu. Ayşe Yüksel ve Aleyna Kalaycıoğlu ile annesi Zuhal Kalaycıoğlu arasında yaşanan gerilim bir hayli konuşuluyor. Peki Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte, Ayşe Yüksel hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayşe Yüksel Kimdir?

Ayşe Yüksel Kimdir?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğdu. Survivor Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisidir. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendi.

Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Survivor Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır.

Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 yıl oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.

Aktif olarak çocuk yaşlardan itibaren sporun içerisinde yer alan Survivor Ayşe Yüksel halter branşında genç kategorisinde Türkiye 3.'sü olmuştur. Ayrıca voleybol, basketbol, tenis, yüzme, futbol gibi pek çok farklı dalda da yer alarak, sporculuk kariyerini çeşitlendirmiştir. Uzun süredir tenis ile ilgilendiğini belirten Ayşe Yüksel, Instagram hesabından da tenis kortlarında çekilen fotoğraflarını paylaşmayı ihmal etmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın