Görüş Bildir
Haberler
Survivor All Star Gizem Memiç Kimdir? Gizem Memiç Kaç Yaşında, Evli mi? Gizem'in Kardeşi İzel Memiç Kimdir?

Survivor All Star Gizem Memiç Kimdir? Gizem Memiç Kaç Yaşında, Evli mi? Gizem'in Kardeşi İzel Memiç Kimdir?

CansinA
13.04.2022 - 12:09

Senelerdir büyük bir heyecanla takip edilen Survivor bu sene de büyük bir ilgi görmeye devam ediyor. Survivor All Star 2022 sezonunda yarışan başarılı isimlerden biri de Gizem Memiç'ti. Gizem, daha önce Survivor 2016'ya katılmış ve 10. olarak elenmişti. Survivor All Star 2022'de de yer alan Gizem Memiç, bu haftanın eleme adayları arasına girmişti. Barış Murat Yağcı, Ayşe Yüksel ve Parviz Abdullayev ile birlikte eleme potasında olan Gizem Memiç haftanın eleneni oldu. Bu elenmenin ardından da Gizem Memiç hakkındaki araştırmalar artışa geçti. Peki, Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç evli mi? Gizem'in kız kardeşi İzel Memiç kimdir? Gizem Memiç hangi mesleği yapıyor, boyu kilosu kaç? Detaylar haberimizde....

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gizem Memiç daha öncesinde Survivor 2016'ya katılmış, onuncu olarak elenmişti. Bu yarışmanın ardından Survivor All Star 2022 kadrosunda da yer alan Gizem Memiç, bu haftanın eleme potasına girerek elenen isim oldu. Elenmesinin ardından Memiç hakkındaki araştırmalar da artışa geçti. Peki, Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç evli mi? Gizem'in kız kardeşi İzel Memiç kimdir? Gizem Memiç hangi mesleği yapıyor, boyu ve kilosu kaç?

Gizem Memiç Kimdir?

Gizem Memiç Kimdir?

Aslen Gaziantepli olan Gizem Memiç, 16 Mayıs 1990 tarihine dünyaya gelmiştir. Gizem Memiç, manken ve güzellik kraliçesidir. Gizem Memiç'in birinci olduğu güzellik yarışmasında Serenay Sarıkaya 2. olmuştur. Ebru Şam, 2009 yılında kazandığı tacı, 2010 yılında Gizem Memiç'e devretmiştir. Gizem Memiç Bilkent Üniversitesi, İç Mimarlık ve Tasarım bölümü mezunudur.

Gizem Memiç Evli mi?

Gizem Memiç Evli mi?

Gizem Memiç uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Burak Mert ile olan ilişkisini evlilikle taçlandırma kararı almıştı. Burak Mert ve Gizem Memiç, 2018 senesinde nikah masasına oturarak hayatlarını birleştirdi. Çift, hala mutlu bir birliktelik sürdürmekte.

Gizem Memiç'in Kız Kardeşi Kim?

Gizem Memiç'in Kız Kardeşi Kim?

Birleşme partisinde Yıldız Tilbe'nin bir şarkısını seslendiren Gizem Memiç'in sesinin güzelliği genetikmiş. Gizem Memiç'in kız kardeşi İzel Memiç, zamanında O Ses Türkiye programına katılmış. İzel'e destek olmak için kuliste bir arkadaşı ve ablası Gizem Memiç yer almış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın