Görüş Bildir
Haberler
Suriyeli Amir Hattab, Rögar Kapağını Açtı ve Kanalizasyona Atlayarak İntihar Etti

Suriyeli Amir Hattab, Rögar Kapağını Açtı ve Kanalizasyona Atlayarak İntihar Etti

FreiGeist
31.03.2016 - 15:44

İstanbul Esenler'de Suriyeli bir kişi, rögar kapağını açtıktan sonra kanalizasyona atlayarak intihar etti. Polis ekiplerinin incelemesinde, yaşamını yitiren kişinin üç çocuk babası Suriye uyruklu Amir Hattab olduğu tespit edildi. Hattab'ın cesedi yakınları ve iş arkadaşlarınca teşhis edildi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Bağcılar'da bir kişi rögar kapağını açarak kanalizasyona atladı. Çevrede bulunan vatandaşlar hemen itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi.

Cenazeyi İSKİ ekipleri çıkardı

Polis ekipleri, rögarda söz konusu kişiyi göremeyince, caddeyi trafiğe kapatarak, İSKİ ekiplerine haber verdi. Çalışmalar yaklaşık 2 saat sürdü. 

Tekstil işçisiydi

Polis ekiplerinin incelemesinde, yaşamını yitiren kişinin üç çocuk babası Suriye uyruklu Amir Hattab (36) olduğu tespit edildi. 3 yıl önce Suriye'deki savaştan kaçarak eşi ve çocuklarıyla İstanbul'a geldiği öğrenilen Hattab'ın bir tekstil atölyesinde işçi olduğu öğrenildi. 

Ajanslar Hattab'ın eşiyle bir süre ayrı olduğunu ve çocuklarını göremediğini aktardı. Polis intiharla ilgili soruşturma başlattı.

Olay anı kamerada

Olay saat 11.00 sıralarında Esenler Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. Bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntülerde, Hattab'ın yürüdüğü sırada caddenin ortasındaki rögar kapağını kaldırıp kenara koyduğu ve kanalizasyona atladığı görülüyor.

DHA ve İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
63
12
6
5
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
platonik_pollyana

söyle hayat ne yaşadında bu kadar vicdansız oldun.....

aşağıda tüm beyin gücüyle espri yapmaya çalışanları görünce kafalarına sıkmak istedim. acımasızlığa kasınca havalı olduğunuzu sanmaktajn vazgeçin. çünkü sizi... Devamını Gör

deli-sabit

Kim bilir ne kadar acı çekiyordu ki insanların üstünden geçerken bile burnunu kapattıkları bir çukura kendini attı. Ölüme gidecek kadar acı çeken bir insan i... Devamını Gör