Görüş Bildir
Haberler
Sürekli ve Her Yerde Gördüğümüz 11:11 Sayısı Üzerine Üretilen Komplo Teorileri

etiket Sürekli ve Her Yerde Gördüğümüz 11:11 Sayısı Üzerine Üretilen Komplo Teorileri

11:11, 11:11:11 sayılarını yan yana gördünüz mü son zamanlarda? Saatinizde, bir duvarda ya da alakasız bir yerde. Belki bugün, ya da dün, ya da bir önceki gün?..

11:11 saati, 12 saatlik zaman dilimi içerisinde tüm sayıların aynı olduğu tek zamandır. 

Bu durumla karşılaşan pek çok insan, bu duruma bir anlam yükler. Bu durumun şans ya da kötü şans getireceğini düşünür.

Peki bu algı nasıl oluşmuştur? 

Gerçekten bu sayılarla ilgili bilmemiz gereken spiritüel bir anlam var mı yoksa basit bir komplo teorisinden ibaret bir durum mu?

Kaynak: http://www.collective-evolution.com/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı sayılar bitmişlik, bazıları da sonsuzluk hissi verir.

Bazı sayılar bitmişlik, bazıları da sonsuzluk hissi verir.

Pek çok kültürde ve inanışta anlamlar yüklenmiştir bu sayıların üzerine. 11, 111, 1111 yahut 101, 1001 gibi, birden fazla 1'in yan yana gelmesiyle oluşan, uğur-şans getirdiğine inanılan sayılar bütünüdür. 10 olsa, 100 olsa, 1000 olsa tamlık, bütünlük, bitmişlik hissi verebilecekken; 101, 1001 gibi emsalleri, olagelenin devamı hissini yaratır ve tam da bu yüzden ölümsüzlüğü, sonsuzluğu anımsatır. 

Örnek olarak da 1001 Gece Masallarını gösterebiliriz mesela...

'I Origins' filmindeki spiritüel mesajlar.

'I Origins' filmindeki spiritüel mesajlar.

Popüler bir film olan ‘I Origins’de de bu kavramın üzerinde durulmuştur. Bir bilim insanı, her yerde 11:11 rakamlarını görmeye ve bu sayıları takip etmeye başlar, bu esnada oldukça ruhani bir kız ile tanışır ve ruhları/benlikleri çarpışır. Reenkarnasyon, yeni boyutlara ve duyulara açılma hakkında ve bu konu üzerine gerçekten düşünmemizi sağlayan oldukça etkileyici bir film, I Origin.

Soru basit: Neden bu sayıları görüyoruz?

Soru basit: Neden bu sayıları görüyoruz?

Peki, neden bu sayıları sürekli olarak görüyoruz? Belki bu, bizim vücudumuzun sonradan edindiği, o zaman dilimi içerisinde saate bakmamızı sağlayan biyolojik bir alışkanlıktır. Ancak eğer öyleyse bizim senkronize etmediğimiz rastgele saatlerin üzerinde, herhangi bir yerde bile neden görüyoruz?

Bu sayıları görmemiz, aydınlanma yaşadığımız anlamına mı gelir?

Bu sayıları görmemiz, aydınlanma yaşadığımız anlamına mı gelir?

Şahsen ben her yerde sürekli bu numaraları görmeye başlayınca bu konunun farkına varmaya başladım. Bir süre sonra 11:11 numaraları ile birlikte hareket etmeye/gitmeye başladığımda bir takım spiritüel çağrışımları olduğunu fark ettim ve bunlara daha fazla dikkat etmeye başladım. Hayatımın bazı aşamalarında, bazen bir ay boyunca günde iki kez saate baktığımda bu numaraları gördüğüm, bazen de neredeyse hiç göremediğim dönemlerim oldu. 

Peki, tüm bunların anlamı ne? Ben bu sayıları görmeye başladıktan sonraki süreçte aydınlanmaya başlamış olabilir miyim? Ruhum ya da evrenin bana anlatmak istediği önemli bir şey mi var?

11:11 üzerine üretilen teoriler.

11:11 üzerine üretilen teoriler.

Sürekli 11:11 sayılarını görme fenomeni hakkında tam olarak ne ifade ettiğine dair pek çok teori mevcut. En yaygını ise bu sayıları gördüğünüzde basit bir dilek dilemek ve gerçek olacağına inanmak. Bazı insanlarsa bu sayı görüldüğü zaman bunun, o anda hayatlarında bir çeşit pencere açıldığını ve onlara kılavuzluk eden/yönlendiren güçlerin neyi işaret ettiklerini sorgulamak gerektiğini savunuyorlar. 

Diğer teorilerde, o anda etrafta önemli bir şeylerin olduğu ve o zaman zarfında algılarını açarak kendi içinde veya etrafında buna işaret edecek şeylere dikkat etmek gerektiği yönünde toplanmış. 

Benim favorim olansa 11:11' i görmeye başladıktan sonra bir yerde okuduğum ve numaraları gördüğünüzde durup sadece o anın öneminin anlaşılması, fark edilmesi yönünde olan bir teori. Benim düşünceme ve inancıma göreyse; bir saatte, bir plakada, bir banka hesabında, ya da herhangi bir yerde 11:11 numaralarını gördüğünüzde bilin ki, ruhunuz, benliğiniz, evren, Tanrı ya da siz neyi tanımlamak isterseniz o, size dostça bir işaret gönderiyor. Ve isteğin için, ihtiyacın olan her şey uyum içinde ve tam olarak olması gereken yerde, o anda etrafında mevcut.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Numerolojiye göre 11 sayısı.

Numerolojiye göre 11 sayısı.

Numerolojiye göre 11 sayısı, sabır, dürüstlük, maneviyat, duyarlılık, sezgi niteliklerine sahip ve idealist bir sayıdır. Bir yazıda ise, 11:11 sayılarını görmek matris içinde olan bir aksaklığı görmek için olabilir, bu da ruh dünyasının bizimle iletişimi için gerçek bir yol doğurabilir. 

Şu ana kadar 11 sayısı ile ilgili net ve kesin bir şey bulunamadı ve bulunacak gibi de gözükmüyor. Bu konuda tek yapılabilecek şey bunun ne anlama geldiğini kendimizce yorumlamak ve bir anlam yüklemek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
434
143
40
29
27
25
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kevın De Bruyne

Cidden üşenmeden okudunuz mu bu haberi? Bak ben direkt ekranı aşağı kaydırarak yorum kısmına geldim, yorumumu yazdım ve burayı terkediyorum :)

Fener Bahce

bu içeriğe göz atana kadar hiç dikkatimi çekmemişti. şimdiden sonra da pek şeyimde olmaz yani kesin

Uyuşuk adam

Pilav normal, bence siz gerizekalısınız...