Görüş Bildir
Haberler
Super Mario 60 FPS'yi Gördü

Super Mario 60 FPS'yi Gördü

İçeriğin Devamı Aşağıda

Nintendo GameCube oyunu Super Mario Sunshine'nın FPS kilidi kırıldı. Windows için Dolphin emulatörü ile Mario'yu 60 kare hızında oynayabilirsiniz.

Nintendo , son dönemde çıkartmış olduğu Mario Kart 8 , Mario Party 10 ve Super Smash Bros. oyunları ile oyun severlerin büyük ilgisini çekmişti. 1981 yılında Donkey Kong oyunu ile hayatımıza giren Mario karakterini yaşatmaya niyetli olan Nintendo firması zamanının en iyi konsolları arasında yer alan GameCube için de Mario oyunu geliştirmişti.

2002 yılında GameCube için çıkışını gerçekleştiren Super Mario Sunshine oyunu kısıtlı teknolojilerden dolayı oyunculara 30 FPS hızında bir deneyim yaşatıyordu. Bu 30 FPS kilidi geçtiğimiz günlerde kırılarak 60 FPS 'ye sabitlendi. Windows için geliştirilen Dolphin emulatörü sayesinde artık Super Mario Sunshine oyununu 60 FPS hızında oynayabileceksiniz.

Mario'yu 60 FPS'ye çıkartın

Super Mario Sunshine'ın ISO dosyasını buradan ve Windows için Dolphin emulatörünü buradan indirebilirsiniz. Oyunu 60 FPS'de oynamak için ise sağ tık menüsünden özellikler bölüme tıklayıp patch sekmesinde açılan Offset bölümüne 804167B8 ve Value bölümüne 3F800000 yazın ve uygula seçeneğini tıklayın. Artık oyunu 60 FPS hızında akıcı bir şekilde oynayabilirsiniz.

  •  ShiftDelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/super-mario-60...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın