Görüş Bildir
Haberler
Süper Lig'in Gerçek Lideri: Sergen Yalçın

Süper Lig'in Gerçek Lideri: Sergen Yalçın

Batuhan
12.02.2015 - 13:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sivas'ı şaha kaldıran Sergen Yalçın, istatistiklerde de zirveye oturdu. Kariyeri boyunca 26 maçta 16 galibiyet, 4 beraberlik, 6 yenilgi elde eden genç hoca, ortalama 2 puanla Süper Lig'deki tüm meslektaşlarını geride bıraktı.

Trabzonspor’u önceki gün deplasmanda 3-2 yenerek kupanın dışına iten Sivasspor’da teknik direktör Sergen Yalçın’ın ismi ön plana çıktı.

Futbolculuk kariyerinde üstün yetenekleriyle adını Türk spor tarihine yazdıran Yalçın teknik adamlıkta da müthiş bir başarı çizgisi yakaladı.

Geçen sezon Gaziantepspor’da ilk teknik adamlık deneyimini yaşayan bu sezon ise devre arasında Sivasspor’a imza atan genç çalıştırıcı her iki takımında da aldığı saha sonuçlarıyla adından söz ettirdi.

TAKİPÇİSİ BİLİC

Geçen yıl 16 maç görev aldığı Gaziantep’te 16 resmi maçta 8 galibiyet 3 beraberlik, 5 yenilgi alan Yalçın, Sivas’ta çıtayı daha da yükseltti. 10 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi elde ederken, maç başına puan ortalamasında Süper Lig’deki tüm teknik adamların üstüne çıktı.

Yalçın toplamda 26 maçta 16 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgiyle ortalama 2 puan tutturdu. Yalçın’ın en yakın rakibi 1.89’luk puan ortalamasıyla Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic oldu. Üçüncü sırada ise 1,79’la Fenerbahçe’nin teknik patronu İsmail Kartal yer aldı. Listenin son sırasında 1.25 ortalamayla Akhisar’ın teknik patronu Roberto Carlos bulunuyor.

Bugün

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0