Görüş Bildir
Haberler
Süper İndirim Günlerinde En Çok İndirime Girmiş 21 Efsane Ürün

etiket Süper İndirim Günlerinde En Çok İndirime Girmiş 21 Efsane Ürün

Merlot Vinho
08.11.2021 - 13:11

Yılın en büyük indirim fırsatı geldi çattı! Sezon boyunca isteyip alamadığımız her şeyin indirimde olduğu şu günlerde bu büyük fırsattan faydalanmamak olmaz. Ev dekorasyondan cilt bakıma, dış giyimden ayakkabıya indirime girmiş fırsat ürünlerini sizin için derledik. İsterseniz en beğenilen ürünleri tükenmeden almak için vakit kaybetmeden içeriğe geçelim:)

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.'

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cildinizi soğuktan korumanın harika bir yolu var.

1. Cildinizi soğuktan korumanın harika bir yolu var.

Soğuk havalarda en büyük dertlerimizden biri kuruyan ve pul pul dökülen cilt sorunu oluyor. Doğal içeriğiyle cildin daha genç ve sıkı durmasını sağlayan bu besleyici bakım kremi, herkesi memnun etmiş gibi görünüyor.

Yumuşacık ilk andan itibaren etkisini görebilirsiniz! Tertemiz içerik...

%63 indirimle 27 TL'ye alabileceğiniz ürün burada!

2. Rengiyle içinizi sıcacık yapacak battaniyelerle kışı rahat geçirin.

2. Rengiyle içinizi sıcacık yapacak battaniyelerle kışı rahat geçirin.

Bella Maison'ın rengarenk battaniyeleri, evinize farklı bir hava katarken sizi sıcacık tutacak. Değişik desen ve renklerdeki bu battaniyeler, her evin konseptine rahatça uyum sağlayacak cinsten. 

%52 indirimdeki ürünü 126 TL'ye buradan inceleyebilirsiniz. Biz markanın diğer battaniye modellerini de çok beğendik. Onlar da burada!

3. Sofralarınızı yenilemeye hazır mısınız?

3. Sofralarınızı yenilemeye hazır mısınız?

Bu sezon indirimi, yemek takımını yenilemeyi düşünenler için de büyük bir fırsat! Hem şık hem renkli takımlar ile sofralarınızı daha keyifli hale getirmek istemez misiniz? Karaca'nın sizin için seçtiğimiz bu modeli, özel davetleriniz için muhteşem bir alternatif. 

Fiyatına göre çok güzel bir ürün, Karaca kalitesiyle zaten kendini kanıtlamış. Renk , desen harika. Teşekkürler 😊

Üstelik 1.136 TL'den 400 TL'ye düşmüş. Ürüne buradan, benzerlerine ise buradan bakabilirsiniz.

4. Şu sepetlerden her eve lazım!

4. Şu sepetlerden her eve lazım!

Hasır sepetlerin işlevi oldukça fazla. İster gazetelik, ister saksı, isterseniz de yorgan yastık koymak için kullanacağınız bu sepetlerden indirimdeyken boy boy almak gerek.

Madame Coco'nun %40 indirimdeki bu sepeti 94 TL. Linki de burada!

5. Nascita'nın ergonomik taraklarından hala almayan kaldı mı?

5. Nascita'nın ergonomik taraklarından hala almayan kaldı mı?

Influencerlar da olmasa saçları kırmayan, elektriklendirmeyen bu mükemmel taraklardan haberimiz bile olmayacaktı. Gerçekten saç bakımı için harika bir ürün olan Nascita taraklarından hala almadıysanız bu indirim sizin için güzel bir fırsat olabilir. Alanı memnun eden bu tarakların fiyatı 37 TL ve farklı model seçenekleri de mevcut :)

Hayatımda kullandığım en iyi tarak. Bir tarak ne kadar iyi olabilir ki diyordum ama yanılmışım. Ben aldıktan sonra iki arkadaşım daha deneyip satın aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Vegan formüllü makyaj ürünlerine bayılırız!

6. Vegan formüllü makyaj ürünlerine bayılırız!

Kolay uygulanan, ciltte ağırlık yapmayan likit allıklar adeta makyaj ürünlerinin yeni gözdesi oldu. Cilde doğal bir görünüm kazandıran bu ürünü hazır %50 indirime girmişken depolasak fena olmaz. 

Biz en çok bu rengini beğendik, ama diğer renkleri de efsane. Ürüne buradan diğer renklerine de buradan bakabilirsiniz.

7. Gelelim kış hazırlıklarına...

7. Gelelim kış hazırlıklarına...

Çizme ve bot mevsimi geldiğine göre, indirimli sezon ürünlerine göz gezdirmeden geçmeyin deriz. Her tarza giden bu çizme en fazla beğenilen çizmelerden biri. 

Aşırı kaliteli bir çizme içi yumuşak ve sıcak tutan bir kumaştan. Kargo paketi çok özenliydi özellikle çizmelerde bazı satıcılar kıvırıp gönderiyor ama bu öyle değil uzun bir kutuyla geldi. Ben 36 giyiyorum tam bedeninizi alabilirsiniz. Bacaklarım çok kalın olmadığı için tam istediğim şekilde hafif boşluk var tam yapışmadı. Gerek ayakkabı olsun gerek satıcı olsun her şeyden çok memnun kaldım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Fiyatı da 169 TL. Hem rahat hem ekonomik olan ürünü incelemek için tıklayın!

8. Şöyle kurtarıcı bir elbise her dolapta olmalı.

8. Şöyle kurtarıcı bir elbise her dolapta olmalı.

Triko elbiseler kışın hem rahat hem de şık olmak için en ideal ürünlerden. Yırtmaç detayı ve rengiyle bizim çok beğendiğimiz bu elbisenin bir de beyaz rengi mevcut. Rahatlığınızdan ödün vermeden her yerde giyebileceğiniz elbisenin fiyatı 140 TL. Burada!

9. Bu çantanın güzelliği peki?

9. Bu çantanın güzelliği peki?

Kış kombinlerini tamamlamanın en güzel yolu peluş bir çanta. Soğuk günlerin en güzel kurtarıcısı olan bu ürün aşırı tatlı ve kullanışlı. Üstelik birbirinden farklı renk seçenekleri de var. 

Göründüğü gibi geldi bu mevsimlere yakışan bir model fermuarı rahat açılıp kapanıyor .

Fiyatı 72 TL olan bu tatlış çantayı buradan inceleyebilirsiniz. Ama mağazanın diğer peluş çantalarına da mutlaka bakmalısınız. Onlar da burada!

10. Bir kadının en güzel dostu her zaman takılarıdır.

10. Bir kadının en güzel dostu her zaman takılarıdır.

Çeşit çeşit küpe takmayı seviyorsanız, %80 indirimdeki bu küpelere bayılacaksınız. 

Gerçekten şık ve sade tarz olan bu gümüş küpenin fiyatı şu an 45 TL. Linki burada!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şık ve kullanışlı saatler için;

11. Şık ve kullanışlı saatler için;

Her kombini saat seçiminizle en iyi şekilde tamamlayabilirsiniz. Spor, şık ve günlük kullanıma uygun olan bu saati indirimli fiyatıyla çok beğeneceksiniz.

İstediğim gibi kolay ayarladım tam ideal boy ne küçük ne de büyük. Paketleme ve sorunsuz kargo teşekkür ederim 🌺

Hem kadın hem erkekler için oldukça uygun fiyatlı saat tasarımları bulunan markanın diğer ürünlerini de incelemenizi öneririz. Linki burada!

12. Şişme montlar bu sezonun da gözdesi.

12. Şişme montlar bu sezonun da gözdesi.

Her sezon sıkılmadan giydiğimiz şişme montlar bu yıl da çok moda. Özellikle sizin için seçtiğimiz bu ürüne biz bayıldık. Oversize montları seviyorsanız bu ürüne kesinlikle bakmalısınız. 

Ürün yumuşacık ve sıcacık tutuyor çok beğendim, 1.70 boy 54 kilo S/36 aldım tam oturdu.

Kalıbı ve yumuşaklığını sizin de beğeneceğinizi umduğumuz ürünün linki burada!Daha farklı şişme mont modellerini değerlendirmek isterseniz diye koleksiyon linkimiz burada!

13. Fitilli taytların gerçekten hastası olduk.

13. Fitilli taytların gerçekten hastası olduk.

Bu sezon nereye baksak her yer fitil. Pantolonlar, ceketler, croplar ve tabii ki taytlar! Bir rahatlık sembolü olan bu taytlar bizce herkese çok yakışacak. Üstelik indirimde ve rengarenk seçenekleri var. 

Fitilli taytların neredeyse her rengini aldım, çokk rahatlar 🖤 Doğru iç çamaşırı ile iç göstermiyor, iz belli etmiyorlar. 153 boy 53 kg - xs/s aldım. Rengine tam kahverengi denemez aslında, kiremitle kahve arasında hoş bir ton.

68 TL'ye düşen ürün linki burada! Bizce buradan diğer renklerine de mutlaka bakmalısınız.

14. Bir fitil klasiği daha...

14. Bir fitil klasiği daha...

Son dönemin gözde ürünlerinden olan bu fitilli gömleklerle tarzınıza tarz katacaksınız. Spor ve günlük kombinlerin baş tacı olan gömlekler, dolabınızın eksik parçasıysa indirim fırsatını kaçırmadan alın deriz.

Kumaşı parlak mat değil ama ceket olarak kullanıldığında çok hoş duruyor m beden aldım salaş olması için.

Fiyatı 100 TL'ye düşen ürüne buradan gidebilirsiniz. Sizin için oluşturduğumuz bu koleksiyondan diğer modelleri inceleyebilirsiniz.

15. Bol paça pantolon rahatlığına diyecek söz yok.

15. Bol paça pantolon rahatlığına diyecek söz yok.

Artık öyle vücudu saran jean ve pantolonların modası geçti. Yerine dizden aşağısı bollaşan kumaş pantolonlar geldi. Koton'un bu modelinin rahatlığı zaten ilk bakışta belli oluyor. 

Bizim desenini de çok beğendiğimiz yüksek bel pantolonla kendinizi çok rahat hissedeceğinize eminiz. İncelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Klasik bir balıkçı yakaya herkesin ihtiyacı var.

16. Klasik bir balıkçı yakaya herkesin ihtiyacı var.

Yüksek bel etek ve pantolonlarla oldukça şık duran bu balıkçı kazağa dolabınızda yer açın. 

%50 indirimle 30 TL'ye düşen kazağın beyaz renk seçeneği de var. Kurtarıcı kombinler için birebir olan kazak linkimiz burada!

17. Şu kabanın rengine ba-yıl-dık!

17. Şu kabanın rengine ba-yıl-dık!

Bu renk bir kabanla kışı rengarenk geçirmek sizce de mükemmel olmaz mı? Yün karışımlı bu kaban kış soğuklarından korunmak için bizce benzersiz bir tercih. 

Fiyatı 210 TL'ye inen kabanımıza buradan bakabilirsiniz.

18. Yazlık ürünleri sezon dışında almak çok mantıklı.

18. Yazlık ürünleri sezon dışında almak çok mantıklı.

Yazın hiçbirimizin bikini ve mayo derdi bitmiyor. O yüzden siz de seneye giyilecek mayoları şimdiden almayı tercih edebilirsiniz. Milla'nın bu modeli toparlayıcı özelliği ve rengiyle bizim ilgimizi çekti. Kullanıcılar da ürün kalitesinden gayet memnun kalmış:

Ürünün kumaşı olsun rengi olsun aşırı güzel fakat ürün geniş o yüzden büyük beden bile olsanız 1 beden küçük tercih edebilirsiniz ve dekoltesi açık büyük göğüslüler açık durmasını istemiyorsa tercih etmemeliler☺️

Sezonda bu fiyata bulmanın imkansız olduğu mayonun fiyatı 48 TL. Linki burada!

19. Deri ceket her erkeğe yakışır.

19. Deri ceket her erkeğe yakışır.

Yaz kış demeden her an her yerde kullanılan deri ceketlerin havası gerçekten bir başka. Bütün kombinlere uyan, her mevsim kullanılan bu deri ceketle tarzınızı yansıtabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz bu ceket, bizce kış aylarında balıkçı yaka kazakların üzerinde harika duracak bir ürün. 

190 TL'lik ceketin bedenleri bitmeden incelemek için tıklayın!

20. Kadife kışa en çok yakışan kumaş.

20. Kadife kışa en çok yakışan kumaş.

Tarzıyla büyülemek isteyen erkekler için seçtiğimiz bu ceketin havası gerçekten bambaşka. Her erkeğin dolabında böyle kurtarıcı bir parçanın mutlaka olması gerekiyor. Beden tercihinizi yaparken şu yorumdan faydalanabilirsiniz;

Ürün resimlerdekinden daha güzel kumaşı da gayet hoş bi büyük bedeninizi almakta fayda var 1.85 boy 80 kiloyum bana xl tam oldu gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Bakışları üzerinize çekeceğine inandığımız ürünün indirimli fiyatı 72 TL. Buradan ürün detaylarına, buradan ise benzer ürünlere bakabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Listeye bir maskara eklemesek olmazdı.

21. Listeye bir maskara eklemesek olmazdı.

Fazla makyaj yapmayan kadınların bile çantasında yer açması gereken ürünlerin başında bu şahane maskara geliyor. Maybelline markalı bu mükemmel ürünle en sade makyajla bile dikkat çekici olabilirsiniz. 

Bayıldımmmm❤️ Volume değil ama uzunluk sağlıyor, hem de kaşlarınıza değecek bir uzunluk❤️ Çook çoook tavsiye ❤️

Kirpik uzunluğuna önem veriyorsanız bu ürüne indirimdeyken bakmanızda fayda var. Linki burada!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın