Görüş Bildir
Haberler
Süper 8 Filminin Konusu Nedir? Süper 8 Filmi Ne Anlatmaktadır? Süper 8 Filmi Detayları

Süper 8 Filminin Konusu Nedir? Süper 8 Filmi Ne Anlatmaktadır? Süper 8 Filmi Detayları

Bu akşam Beyaz TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmayı bekleyen Süper 8 filmi merak konusu oldu. Küçük bir kasabada bir grup arkadaşın 1979’un yazında süper 8 filmi yaparlarken tren kazasına tanık olmalarının ve bunun bir kaza olmadığından şüphelenmelerinin anlatıldığı film araştırılmaya başlandı. Peki Süper 8 filminin konusu nedir? Süper 8 filminin oyuncuları kimlerdir? İşte Süper 8 filmine dair merak edilen sorular ve cevapları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper 8 Filminin Konusu Nedir?

Süper 8 Filminin Konusu Nedir?

Jack Lamb  ve onun 14 yaşındaki oğlu Joe bir fabrikada oluşan kaza sonucusunda karısının ölümünün yasını tutmaktadır. Joe'nin arkadaşı ve kameramanı Charles uluslararası bir film yarışmasına girebilmek için düşük bütçeli zombi filmi yapmaya karar verir. Charles yakın dostlarının yardımını alır. Çekimler yapılırken bir sürücü kamyoneti gelen trenin önüne doğru raylara sürer. Büyük bir patlama olur ve tren raydan çıkar. Tren raylardan çıktıktan sonra Hava Kuvvetlerine ait olan büyük uzaylı yaratık olan bir kargo kaçar. Kısa süre içerisinde şehirdeki köpekler ve bazı kişiler kaybolmaya başlar.

Süper 8 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Süper 8 Filminin Oyuncuları Kimlerdir?
  • Joel Courtney - Joseph (Joe Lamb)

  • Elle Fanning - Alice Dainard

  • Kyle Chandler - Jackson Lamb (Jack)

  • Riley Griffiths - Charles Kaznyk

  • Ryan Lee - Cary

  • Ron Eldard - Louis Dainard

Süper 8 Filmi Hakkında Detaylar

Süper 8 Filmi Hakkında Detaylar

Super 8 filminin senaristliği ve yönetmenliğini J.J. Abrams tarafından yapılmıştır. Yapımcılığında ise Steven Spielberg’ görev almıştır. Nefes kesici bir bilimkurgu gerilim filmi olan Super 8, Amerikan yapımıdır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın