Görüş Bildir
Haberler
Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın Nişanı İptal

etiket Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar'ın Nişanı İptal

Ulaş
12.03.2016 - 13:08 Son Güncelleme: 12.03.2016 - 18:37

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'ın bu akşam yapılacak nişanı, damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ın kalp rahatsızlığı geçirmesi nedeniyle iptal edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tarabya Huber Köşkü'nde bu akşam yapılacak nişan töreni nedeniyle Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi Kısıklı'daki evlerinden Tarabya'ya hareket edecekleri sırada rahatsızlık haberi geldi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Halkalı'daki Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne gitti.

Özdemir Bayraktar (Fotoğraf: AA)

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre nişan töreni iptal edildi. 

Hürriyet'ten Toygun Atilla'nın haberine Özdemir Bayraktar'ın küçük oğlu Ahmet Bayraktar, 'Babamın aort damarı yırtılmış. Daha önce de aynı rahatsızlık yaşanmıştı. Şimdi ameliyatta. İlk müdahaleyi başhekim yaptı. Kendi doktorunu bekliyoruz' dedi.

Selçuk Bayraktar kimdir?

Selçuk Bayraktar kimdir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

Şelçuk Bayraktar, İTÜ Elektronik Mühendisliği'ni bitirdi. Daha sonra ABD'ye giderek University of Pennsylvania'da insansız uçaklar üzerine master, Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde (MIT) robotik kontrol sistemleri konusunda doktora yaptı. 11 yıldır kendi şirketinde çalışan Selçuk Bayraktar, birçok sistemin milli olarak geliştirilmesi projesinde görev aldı. Selçuk Bayraktar, yerli 'İnsansız Hava Aracı Bayraktar'ın tasarımını yapan ekibin başında yer alıyor. Taktik insansız hava aracı olan Bayraktar, geçtiğimiz yıl 17 Aralık'ta Roketsan şirketinin geliştirdiği füzeyi tam isabetle vurmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
517
154
123
38
37
36
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dawkins06

Nurtopu gibi milli savunma bakanımız da oldu hayırlı olsun..

Tony Stark

Bize ne .mına koyim yaa

Ewok The Hutt

Lan sen git o kadar Amerikalarda oku, Türkiyeye gel milyarder ol. Allahın tipsiziyle evlen.. Siyasal bir yorum değildi, Sümeyye Erdoğan cidden tipsiz.

meric3575

Isin ozunde haklisin ama herifte Brad Pitt degil be arkadas. Evrimi ancak tamamlamis, hatta sakalli hali tamamlanmamis gibi gorunuyor.