Görüş Bildir
Haberler
Süleyman Soylu, İmamoğlu İçin Ali Koç'u Aradığını Doğruladı: 'Problem Olabilir Dedim'

etiket Süleyman Soylu, İmamoğlu İçin Ali Koç'u Aradığını Doğruladı: 'Problem Olabilir Dedim'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesi İBB Başkanı İmamoğlu'nun maça gitmemesi yönünde uyarıda bulunmak için Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u aradığını doğruladı. Soylu 'Burada bir problem olabilir. Siz ev sahibisiniz' dediğini aktardı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanı Süleyman SoyluHabertürk'te yayınlanan Enine Boyuna programına konuk oldu. Gündeme dair soruları yanıtlayan Soylu, Fenerbahçe- Galatasaray derbisi öncesinde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile görüştüğünü de doğruladı. Soylu, Koç ile yaptığı görüşmede 'Burada bir problem olabilir. Siz ev sahibisiniz' diyerek İmamoğlu'nun maça gelmemesi talebini ilettiğini bildirdi. 

Koç ile görüşen İmamoğlu'nun 'Bakan beni arasın' dediğini aktaran Süleyman Soylu, ''Ben de Ali Koç'a, 'Üzerimizdeki sorumluluğu attık, tedbirlerinizi siz de biz de arttıralım' dedim'' ifadelerini kullandı.

İşte o konuşma 📹

İmamoğlu ne demişti?

İmamoğlu ne demişti?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk yazarı Nagehan Alçı'ya, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın maçlarına katılmaması için kulüplerin bir bakan tarafından aranarak tehdit edildiğini söylemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
786
284
55
30
13
8
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Devran Karasu

İstihbarat olay çıkacak diyerek uyarıp ona göre müdahale etmeye kalkmış. Bahar havasında geçen iki maçtada taraftarlar imamoğluna destek verdi. Biliyor ki Ka... Devamını Gör

Melih Ugur Oktar

futbola siyaset bulaşmasın diyorsan önce başakşehir e bak

Pinco

Hayır, ne olabilirdi ki? Korktukları şey neymiş, onu neden açıklamıyorlar? İmamoğlu söz konusu maçlara gitti, hiçbir sorun da çıkmadı. Demekki korktukları şe... Devamını Gör