Görüş Bildir
Haberler
Şubat Ayının En Popüler Blockchain Oyunları Hangileri?

etiket Şubat Ayının En Popüler Blockchain Oyunları Hangileri?

Well Ok Then
15.03.2022 - 15:00

Şubat ayında toplamda 1.1 milyon aktif cüzdan günlük olarak bir blockchain oyununa bağlandı. Biz de Şubat ayında buna göre en popüler olan 10 kripto oyununu sizler için derledik! 

Keyifli okumalar! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Arc8

10. Arc8

16.000 aktif cüzdan günlük olarak Arc8 oyununa bağlandı. Bir 'play-earn' oyunu olan Arc8 Şubat ayının en popüler 10. oyunu oldu.

9. DeFi Kingdom

9. DeFi Kingdom

DeFi Kingdoms; NFT’ler ve yerel para birimi Jewel’in merkezinde yer alan bir kripto para kazandıran bir blockchain oyunu. 21.000 günlük aktif cüzdan kullanımı ile DeFi Kingdom Şubat ayının en popüler 9. blockchain oyunu oldu.

8. Bomb Crypto

8. Bomb Crypto

The Bomb Crypto, BCOIN tarafından blok zincirindeki NFT koleksiyonlarına yönelik bir Bomba oyunu deneyimidir. Oyuncular canavarları toplayabilir, onlarla savaşabilir ve onları gerçek parayla takas edebilir. Bu oyun Şubat ayında 23.000 günlük aktif cüzdan bağlantısı ile 8. sırada.

7. MOBOX

7. MOBOX

MOBOX ücretsiz bir oyna-kazan oyunudur. MOBOX kullanıcıları sandıkların kilidini açmak ve alınıp satılabilen rastgele MoMo NFT’leri almak için ‘anahtarlar’ kullanır. Bu oyun ise günlük 28.000 aktif cüzdan bağlantısı ile 7. sırada.

6. Axie Infinity

6. Axie Infinity

Axie Infinity oyununu bilmeyen yoktur herhalde. Popülerliğini hala koruyan Axie günlük 36.000 aktif cüzdan bağlantısı ile 6. sırada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Crazy Defence Heroes

5. Crazy Defence Heroes

NFT'lerden oluşan kartlar üzerinden oynanan bu oyun günlük 52.000 aktif cüzdan bağlantısı ile 5. sırada.

4. Upland

4. Upland

Son zamanlarda popülerliği gittikçe artan sanal emlak oyunları arasında Upland göze çarpanlardan. Günlük 55.000 aktif cüzdan bağlantısı ile Upland 4. sırada.

3. Farmers World

3. Farmers World

Çiftlik temalı bir NFT oyunu olan Farmers World bu tarz oyunların ne kadar çok sevildiğinin bir göstergesi. Günlük 102.000 aktif cüzdan bağlantısı ile 3. sırada.

2. Alien Worlds

2. Alien Worlds

Alien Worlds, madencilik yaparak Trilium (TLM) kazanabileceğiniz ve her madencilik yaptığınızda bir NFT oyun kartı çıkarma şansına sahip olabileceğiniz bir oyun. Günlük 193.000 aktif cüzdan bağlantısı ile 2. sırada.

1. Splinterlands

1. Splinterlands

Splinterlands, blok zinciri teknolojisi üzerine inşa edilmiş dijital, toplanabilir bir kart oyunudur. Konsept olarak Magic the Gathering ve Hearthstone gibi, her biri farklı istatistiklere ve yeteneklere sahip bir kart koleksiyonu oluşturduğunuz ve bunları beceri tabanlı maçlarda diğer oyuncularla savaşmak için kullandığınız oyunlara benzer. Günlük 311.000 aktif cüzdan bağlantısı ile 1. sırada.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın